$close

Filtre

Se resultater

Deltid Politisk økonomi Claremont - Politisk økonomi -uddannelser i Claremont Politisk økonomi , Claremont

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis. Ved at tage en tværfaglig tilgang, inden for politisk økonomi henvender økonomiske systemer, markeder og industrien samt administrative strategi og planlægning med henblik på… Læs mere

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Ved at tage en tværfaglig tilgang, inden for politisk økonomi henvender økonomiske systemer, markeder og industrien samt administrative strategi og planlægning med henblik på at regulere dem. Studerende kan finde denne undersøgelse givende som landene bevæger sig i retning af en global økonomi, men skal også finde måder at løse statslige forskelle.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Claremont er verdensberømt for sine mange uddannelsesinstitutioner, der gør det til et fantastisk sted for håbefulde grad kandidater. Det er endda døbt "The City of Trees og ph.d. '."

Deltid Politisk økonomi Claremont - Tag din Politisk økonomi i Claremont. Få alle Politisk økonomi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University
Claremont, USA

Kandidater vil blive trænet i de analytiske værktøjer hyppigst efterspurgte til at analysere tendenser og spørgsmål i den internationale politiske økonomi

Kandidater vil blive trænet i de analytiske værktøjer hyppigst efterspurgte til at analysere tendenser og spørgsmål i den internationale politiske økonomi -
MA
Fuldtid
Deltid
på universitet