$close

Filtre

Se resultater

Deltid Politisk historie i Holland - Politisk historie -uddannelser i Holland Politisk historie

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget in… Læs mere

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Minimer
Læs mere om at studere i Holland
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Utrecht University
Utrecht, Holland

I løbet af kandidatuddannelsen Historie om politik og samfund får du viden og værktøjer til tankevækkende fortolkning af fortiden for at gavne nutiden.

I løbet af kandidatuddannelsen Historie om politik og samfund får du viden og værktøjer til tankevækkende fortolkning af fortiden for at gavne nutiden. -
MA
Fuldtid
Deltid
Engelsk, Hollandsk
på universitet