MA Braga - MA programmer i Braga - MA Braga

MA Braga - MA programmer i Braga - MA Braga

Kandidat

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Braga er en af ​​de ældste byer i det nordvestlige Portugal og har den ældste katolske ærkebispedømme i landet. At være en stor by i kommunen, to vigtigste universiteter har deres hovedkvarter her. Disse er Minho Universitet og Universidade Catolica Portuguesa.

MA Braga - Tag din MA i Braga. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Læreruddannelse Kandidatgrad Kursus I Spansk Som Fremmedsprog

University of Minho - Institute of Arts and Human Sciences
på universitet Fuldtid 3 semestre October 2018 Portugal Braga

Denne Læreruddannelse kandidatuddannelse kursus i SFL er den eneste b-learning kursus findes i Portugal, hvor de studerende får høj kvalitet, fagligt stringent uddannelse i indhold og pædagogisk viden. [+]

Akademisk grad: MA (Bologna 2nd cyklus grad) ECTS: 90 Type af kurset: b-learning Varighed: 3 læseplanerne semestre Mål sprog: Spanish Vigtigste videnskabelige areal: Læreruddannelse kursus i spansk som fremmedsprog (SFL)

Denne Læreruddannelse kandidatuddannelse kursus i SFL er den eneste b-learning kursus findes i Portugal, hvor de studerende får høj kvalitet, fagligt stringent uddannelse i indhold og pædagogisk viden.

Det giver banebrydende uddannelse for potentielle SFL lærere fra de faglige, videnskabelige og faglige perspektiver.

Der indføres også studerende til nye teknologier og forskellige områder særlige formål såsom spansk for Medicinsk, Business eller Turisme relaterede erhverv.... [-]