Filter
Humanistiske kandidater
Asien Studietype: Alle Hastighed: Alle

Professionsuddannelse Asien - Professionsuddannelse-programmer Professionsuddannelse Asien

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

En professionel studier program er et fremragende pædagogisk valg for alle, der er interesseret i at forfølge en spændende karriere efter at have forladt en videregående uddannelse. Denne type program er beregnet til at lære eleverne, hvad de behøver at vide om at komme ind og lykkes på arbejdspladsen.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Professionsuddannelse Asien - Tag din Professionsuddannelse Asien. Få alle MA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Professionsuddannelse, Asien

International Black Sea University

... [+]

. Han / hun har en BA eller tilsvarende diplom [-]
Georgien Tbilisi
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk