close

Filtre

Se resultater

Regnskabsføring og finans-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Både store og små virksomheder og organisationer er altid brug for kvalificerede og uddannede regnskabsmæssige fagfolk, der effektivt kan vedligeholde og administrere deres bøger. Hvis du er god til tal og nyde finansielle organisation, kan en Master of Arts (MA) i Regnskab og Finansiering være rigtigt for dig. Hvad er en MA i regnskab og finansiering? Kort sagt, det er studiet af væsentli… Læs mere

Både store og små virksomheder og organisationer er altid brug for kvalificerede og uddannede regnskabsmæssige fagfolk, der effektivt kan vedligeholde og administrere deres bøger. Hvis du er god til tal og nyde finansielle organisation, kan en Master of Arts (MA) i Regnskab og Finansiering være rigtigt for dig.

Hvad er en MA i regnskab og finansiering? Kort sagt, det er studiet af væsentlige regnskabsmæssige og finans principper for at opnå faglige færdigheder og ekspertise i den økonomiske forvaltning. Eleverne lærer kvantitative strategier analyse og beslutningstagning til at overholde reglerne lokale, statslige og føderale regnskabsposter og bestemmelser. Kursus emner kan omfatte omkostningsanalyse, corporate og individuelle skat forberedelse, budgettering og finansiering og professionelle revisionsmetoder.

Der er mange fordele ved at tjene en MA i regnskab og finansiering. Overvældende, studerende peger på det stærke arbejdsmarked, der åbner op til dem med denne type grad.Faktisk ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, er finansielle erhverv forventes at vokse mere end 10 procent gennem 2018.

Udgifterne til en MA i regnskab og finansiering varierer fra institution og efter sted. Det er vigtigt at kontakte skolen, du er interesseret i direkte for at lokalisere nøjagtige kursus og registreringsafgifter.

Studerende, der tjener denne type grad ofte gå videre til at blive virksomhedernes revisorer, personlige finansielle planlæggere og investeringsanalytikere. De går også videre til at blive revisorer, budget analytikere, skat forberedelse og planlægning specialister og bogholdere. På grund af den vel afrundede karakter avanceret niveau grad kandidater finder de er kvalificeret til en lang række offentlige og private finansielle lederstillinger.

Der er mange muligheder for at tjene en MA i Regnskab og Finansiering både i USA og rundt om i verden.Talrige muligheder også eksisterer for at tjene denne grad online, hvilket er en praktisk løsning til bearbejdning af fagfolk og deltidsstuderende. For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
IUBH University of Applied Sciences
Bad Honnef, Tyskland +1 Mere

I International Management-kandidatuddannelsen med hovedfag inden for økonomi og regnskab får du omfattende specialistviden og relevant generel ledelsesviden, så du sikkert ka ... +

I International Management-kandidatuddannelsen med hovedfag inden for økonomi og regnskab får du omfattende specialistviden og relevant generel ledelsesviden, så du sikkert kan navigere på internationale kapitalmarkeder. -
MA
Fuldtid
4 - 6 semestre
Engelsk
Sep 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her