$close

Filtre

Se resultater

Risikostyring-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En kandidatgrad kan optjenes fra et universitet efter afslutning af en bachelorgrad. Mange studerende, der ønsker at få en højere uddannelse, tjener deres Master of Arts (MA). At tjene en kandidatgrad kan hjælpe en person til at udmærke sig på arbejdspladsen og give væsentlige færdigheder til at lykkes i en karriere. Studerende kan undre sig, hvad er en MA i Risk Management? Dette progra… Læs mere

En kandidatgrad kan optjenes fra et universitet efter afslutning af en bachelorgrad. Mange studerende, der ønsker at få en højere uddannelse, tjener deres Master of Arts (MA). At tjene en kandidatgrad kan hjælpe en person til at udmærke sig på arbejdspladsen og give væsentlige færdigheder til at lykkes i en karriere.

Studerende kan undre sig, hvad er en MA i Risk Management? Dette program udforsker discipliner inden for forskellige områder som sundhed og sikkerhed, lov, finansiering, teknik og økonomi. Med stigningen i volatiliteten på de finansielle markeder, geopolitisk usikkerhed og gældskriser er der stor efterspørgsel på risikostyring inden for branchen. Dette program søger at rumme kandidater ved at give de færdigheder og viden til at lykkes i den økonomiske og risikostyringsmæssige arbejdsplads.

Der er flere grunde til, at en studerende kan vælge at tjene deres kandidatgrad på dette felt. Kurserne kan forbedre en persons færdigheder, så han eller hun kan erhverve en ledende rolle inden for en organisation i branchen. Studerende kan også lære om styring af kreditrisiko, virksomhedernes ansvar, forskningsafhandling, kapitalmarkeder og corporate management.

Udgifterne til graden afhænger af institutionen, studielandet og programmets længde. Det er vigtigt for interesserede elever at undersøge skolen for at finde ud af specifikke gebyrer og mere information.

Med dagens globale miljø er så konkurrencedygtige, er arbejdsgiverne selektive i deres søgen efter finansielle fagfolk og ledere. At tjene en kandidatgrad kan starte kandidater til højere niveauer. Programmet kan også åbne muligheder i revisionsfirmaer, investeringsbanker og finans- og ledelseskonsulenter.

Internationale muligheder tilbydes fra en række universiteter. Online klasser er også tilgængelige og gavnlige for studerende, der bor rundt om i verden med begrænset adgang til faciliteten. Studerende kan vælge mellem fuld- og deltidskurser for endnu mere fleksibilitet i tidsplanen. For at komme i gang med et kursus, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
جامعة العلوم الاجتماعية انقرة
Ankara, Tyrkiet

Master of Arts i revision og risikostyring, det første postgraduate-program, der bringer en holistisk tilgang til områderne revision og risikostyring, tilbydes direkte af den ... +

Master of Arts i revision og risikostyring, det første postgraduate-program, der bringer en holistisk tilgang til områderne revision og risikostyring, tilbydes direkte af den tværfaglige revision og risikostyringsafdeling inden for Institut for Samfundsvidenskab. -
MA
Engelsk, Tyrkisk, Arabic