MA Cluj-Napoca - MA programmer i Cluj-Napoca - MA Cluj-Napoca

MA Cluj-Napoca - MA programmer i Cluj-Napoca - MA Cluj-Napoca

Kandidat

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Rumænske universitetsuddannelser højt værdsat og anerkendt i og uden for Europa, laveste studieafgift og levende omkostninger i Europa. Rumænerne har en gammel og rig historie, især i hovedstaden Bukarest med sine 2 millioner mennesker. Internationale studerende er villige til at studere i Rumænien kan anvende enten til Ministeriet for Uddannelse og Forskning, eller til den valgte rumænske universitet, med henblik på at modtage Letter of Acceptance.

Cluj-Napoca by er hovedstaden i Cluj County i Rumænien og den 2. mest befolkede efter Bukarest. Det er et storbyområde med en befolkning på over 300.000 indbyggere. Det har omkring 150 pre-universitet uddannelsesinstitutioner.

MA Cluj-Napoca - Tag din MA i Cluj-Napoca. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I Mediekommunikation

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
på universitet Fuldtid 2 år October 2018 Rumænien Cluj-Napoca

Den MA i Medier Kommunikation undervist på engelsk på FSPAC giver de studerende en bedre forståelse af medieteknologier, meddelelser, produktion, distribution og modtagelse praksis og udstyrer de studerende med de nødvendige færdigheder til at blive medier konsulenter, medier analytikere, forskere, professionelle kommunikationsspecialister, online-system designere, kampagne ledere eller talsmænd ... [+]

. Den MA i Medier Kommunikation undervist på engelsk på FSPAC giver de studerende en bedre forståelse af medieteknologier, meddelelser, produktion, distribution og modtagelse praksis og udstyrer de studerende med de nødvendige færdigheder til at blive medier konsulenter, medier analytikere, forskere, professionelle kommunikationsspecialister, online-system designere, kampagne ledere eller talsmænd. Studieordningen har forskningsorienterede kurser, der lægger vægt på anvendelsen af ​​nye værktøjer til indsamling og analyse af data, projektbaserede kurser, der fremmer teamwork og udvikling af faglige kompetencer, færdigheder-orienterede kurser med fokus på udsendelse og digitale medier produktion, webdesign og historiefortælling og teoretiske kurser, der har til formål at kontekstualisere kommunikation, beskriver rammer og diskutere bidragene fra forskellige forskere til medier teori. Den MA Programmet tilskynder til udvikling af kritisk tænkning, peer-læring og team-arbejde i multikulturelle transsylvanske kontekst og UBB tværfaglige rammer. Eleverne opfordres til at deltage i Journalistik instituttets forskningsprojekter og i sine medier studios - TV Studio, Radio Studio, magasinet newsroom, billedet og multimedie lab. Studieafgifter Den studieafgift for EU-borgere er 3000 lei / år. Den studieafgift for ikke-EU (selv-sponsoreret) 4500 EUR / akademiske år til MA niveau programmer, betalt på forhånd for en periode på 9 eller 10 måneder (i tilfælde læseplanen omfatter en praktikplads periode). [-]