MA St. Petersburg - MA programmer i St. Petersburg - MA St. Petersburg

MA St. Petersburg - MA programmer i St. Petersburg - MA St. Petersburg

Kandidat

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

St. Petersburg Byen ligger langs Neva-floden. Det har en befolkning på over 5 millioner indbyggere. Byen har 716 folkeskoler og 80 erhvervsskoler.

MA St. Petersburg - Tag din MA i St. Petersburg. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MA I Politisk Styring Og Offentlig Politik

Saint Petersburg University
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Rusland St. Petersburg

Programmet har til formål at udstyre kandidater med lederskab færdigheder til med held at gennemføre offentlige strategier for innovativ og bæredygtig udvikling af samfundet. [+]

FORDELE AF PROGRAMMET

Programmet har til formål at udstyre kandidater med lederskab færdigheder til med held at gennemføre offentlige strategier for innovativ og bæredygtig udvikling af samfundet.Programmet undervises på engelsk, hvilket letter udvekslingen af ​​viden og uddannelsesmæssige teknologier inden for den globale offentlige politik.Programmet er baseret på bedste internationale praksis og metoder, der giver mulighed for at træne højt kvalificerede analytikere, offentlige administratorer og politiske ledere.Studerende har mulighed for at forme og skærpe deres lederskab, styring, analyse og gennemførelse af den offentlige orden.Programmet omfatter aktive undervisnings- og læringsredskaber: forretningsspil, rundborde, diskussioner, casestudier og praktikophold.Lederskabsfærdigheder udviklet under studiet vil gøre det muligt for kandidater at gennemføre politikker og ledelsesstrategier med succes i dagens komplekse og ustabile samfund.... [-]