MA St. Petersburg - MA programmer i St. Petersburg - MA St. Petersburg

MA St. Petersburg - MA programmer i St. Petersburg - MA St. Petersburg

Kandidat

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

St. Petersburg Byen ligger langs Neva-floden. Det har en befolkning på over 5 millioner indbyggere. Byen har 716 folkeskoler og 80 erhvervsskoler.

MA St. Petersburg - Tag din MA i St. Petersburg. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma I Politisk Styring Og Den Offentlige Orden

Saint Petersburg State University
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Rusland St. Petersburg

MA i politisk styring Public Policy og er et to-årigt tværfagligt program med fokus på uddannelse højt kvalificerede analytikere, ledere og politiske ledere, som vil forfølge karriere i den offentlige forvaltning, herunder offentlige organer, internationale organisationer og den almennyttige sektor. [+]

. Oversigt MA i politisk styring Public Policy og er en to-årig tværfagligt program med fokus på uddannelse højt kvalificerede analytikere, ledere og politiske ledere, som vil forfølge karriere i offentlig ledelse, herunder offentlige organer, internationale organisationer og den almennyttige sektor. Programmet er designet til at imødekomme udfordringerne i den moderne offentlige sektor: kandidater af programmet vil erhverve alle de faglige kompetencer er nødvendige for at reagere komplekse unikke udfordringer, stille de rigtige spørgsmål, at estimere omfanget af et problem, og dens særlige karakteristika, udvikling og udforske række mulige løsninger, samt en vurdering af potentialet i offentlige institutioner og deres repræsentanter til at gennemføre beslutninger. Core akademiske kurser vil give de studerende en mulighed for at forme og skærpe deres færdigheder ledelse, styring, analyse og implementering af den offentlige orden. Kandidatstuderende vil lære at mobilisere og styre interne og eksterne organisatoriske ressourcer, hvordan man arrangerer overvågning og indstilling af den offentlige orden. Ved at udvikle deres færdigheder i ledelse kandidaterne vil være i stand til at gennemføre politikker og strategier med succes i nutidens komplekse og ustabile samfund. Studerende i programmet er aktivt involveret i forskningsprojekter ved Institut for Statskundskab. De har også mulighed for at deltage i forskellige videnskabelige arrangementer og taler på forskellige konferencer i udlandet. Program skitse Obligatoriske kurser: Politisk Metode og Filosofi Teorier om offentlig politik Kvalitative metoder i Public Policy Analysis Informationsteknologi på Public Policy Kvantitative metoder i Public Policy Analysis Politisk lederskab og strategi Samarbejde og politiske beslutningsproces Proces Politisk udvikling og forandring Valgfag:... [-]