Filter
Humanistiske kandidater
Finland Studietype: alle Hastighed: alle

Samfundsvidenskab i Finland - Samfundsvidenskab-uddannelser i Finland Samfundsvidenskab

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Samfundsfag fokuserer på studiet af sociale relationer og det menneskelige samfund. Kurser inden for samfundsvidenskab forberede eleverne på et stort antal karrierer, der beskæftiger sig med mennesker eller systemer i offentlige, private og nonprofit sektorer.

Højere niveau lærde i Finland nemt få adgang til videregående uddannelser på praktisk orienteret polytekniske eller universiteter. Den finske kultur er let at lære, da regeringen har sat et ministerium, der er ansvarlig for at styrke kulturelle, ungdomspolitik, sport og internationalt samarbejde.

Samfundsvidenskab i Finland - Tag din MA i Finland. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

3 Resultater i Samfundsvidenskab, Finland

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Helsinki

Uddannelsens opbygning ... [+]

Uddannelsens opbygning

[-]
Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Kandidatuddannelsen i kønstudier er bygget op omkring den tværfaglige undersøgelse af køn og seksualitet, der kombinerer samfundsvidenskab, kunst og humaniora. ... [+]

utu.fi/degrees

Få avanceret og tværfaglig uddannelse inden for kønsstudier!Kandidatuddannelsen i kønstudier er bygget op omkring den tværfaglige undersøgelse af køn og seksualitet, der kombinerer samfundsvidenskab, kunst og humaniora.

Den næste indtagelse er i år 2021.

Du får kompetence inden for kønspolitik og politik og får evnen til at arbejde uafhængigt af centrale spørgsmål relateret til køn, feminisme, ligestilling mellem kønnene, magtproduktion og viden.

Dette

Programmet er organiseret i samarbejde med Tammerfors universitet.

Programstruktur

Akademisk Excellence

Den tværfaglige kandidatgrad i kønsstudier giver dig avanceret uddannelse inden for kønsstudier. Programmet er rettet mod både finske og internationale studerende med forskellige akademiske baggrunde og karriereplaner.... [-]

Finland Turku
August 2021
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Kandidatuddannelsen i østasiatiske studier (ØST) giver en unik mulighed for at få indgående kendskab til de dynamiske samfund i det moderne Østasien. ... [+]

utu.fi/degrees

Få indgående kendskab til nutidens østasiatiske samfund og blive specialist i verdens mest dynamiske region!Kandidatuddannelsen i østasiatiske studier (ØST) giver en unik mulighed for at få indgående kendskab til de dynamiske samfund i det moderne Østasien.

Studerende får ekspertise i østasiatisk nutidshistorie, politik og samfund og lærer samfundsvidenskabelige forskningsmetoder til at blive områdespecialister i Østasien. Østasiatiske sprog studeres som en del af graden for at støtte elevernes erhvervelse af viden og masterafhandling.

Studerende i dette

Programstruktur

Akademisk Excellence

Det

Forskningen fra det akademiske personale afspejles direkte i kandidatuddannelsen: eleverne får opdateret undervisning om aktuelle spørgsmål og samfundsmæssige og politiske udviklinger i østasiatiske samfund. Studerende modtager også individuelt specialeopgave, der er fast forankret i lærerens erfaringer fra østasien.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk