MASTERSTUDIES

Sangstudier Pasadena - Sangstudier-uddannelser i Pasadena Sangstudier, Pasadena

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

En vokal studier program kan være en glimrende mulighed for studerende, der ønsker at forbedre deres musikalske ydeevne evner. Studerende normalt lære alt om sang, og kan tage kurser i alt fra akustiske principper til den tekniske vokal træning.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Pasadena ligger i Los Angeles County, Californien, USA. Antallet af universiteter og forskningsinstitutter betjene byen. Byen byder på alle de faciliteter en moderne by.

Sangstudier Pasadena - Tag din MA i Pasadena. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Sangstudier, Pasadena Filter

Bachelor musik: vægt i vokale præstationer

Los Angeles College of Music
MA
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Den Vocal Performance store fokuserer på at give vokalister værktøjer til at "komme til musikken" som fuldgyldige partnere med store instrumentalister og producenter. Programm ...

Læs mere