MASTERSTUDIES

Sangstudier-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

At opnå en Master of Arts kan være en solid løsning for studerende og fagfolk, der ønsker at skelne sig selv. Typisk kræver programmet et ekstra år eller to kandidatstudier. Det er også traditionelt en forudsætning for ph.d.-studier.

Hvad er en MA i sangmusik? Vokalmusikstuderende fortsætter typisk med at lære teorien bag både solo og ensemble musikalske præstationer. De forbedrer også deres audition og recital evner ved at udvikle et professionelt, poleret repertoire. Tilsvarende mange programmer par graduate studerende med program fakultet for at forbedre sang færdigheder. Lærere i disse programmer kan også føre campus musikalske produktioner, der fungerer som direktører og vokale trænere. Studerende vælger ofte hvilke kurser der passer bedst til deres uddannelsesmål, sammenkobling af kerneklasser med valgfag for at afrunde læseplanen.

Succesfulde vokalmusikstuderende har en passion for den musikalske kunstform. De lærer kritisk tænkning færdigheder og disciplin, der nyder dem i alle aspekter af deres personlige og professionelle liv. Ligeledes udvikler de sædvanligvis en forståelse for mange forskellige musikalske stilarter.

Omkostningerne ved at opnå en MA i vokalmusik afhænger af kollegiet, dets placering, programmets varighed og flere andre faktorer. Fremtidsstudenter skal undersøge både skolen og programmet for at være sikker på, at de forstår, hvordan man budgetter for deres kandidatstudier.

Studerende, der tjener en MA i vokalmusik, demonstrerer at de tager musikalsk håndværk alvorligt. Det er selvfølgelig tiltrækkende for potentielle arbejdsgivere, der ønsker disciplinerede, talentfulde sangere. Nogle kandidater vælger at udføre på scenen. Da vokalmusikstuderende lærer at udføre forskellige musikalske stilarter, er de generelt mere konkurrencedygtige i auditionsprocessen. Andre kandidater vælger at lede eller producere operaer og musikaler. Fordi seriøs musikalsk undervisning kræver en solid krop af teoretisk viden, vælger nogle også at blive vokale musikinstruktører.

Master of Vocal Music programmer er tilgængelige på gymnasier over hele verden. Med både traditionelle programmer og online læringsplatforme finder eleverne de bedste læreplaner for at nå deres mål. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

4 Resultater i Sangstudier Filter

MA i korledelse

University of Pécs
MA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Koordinatørernes aktivitet med en grad tilhører korskunstens område. Det indebærer dannelse af nye ensembler, der fører forskellige typer af kor, faktisk ledende arbejde. Dybe ...

Læs mere

Bachelor musik: vægt i vokale præstationer

Los Angeles College of Music
MA
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Den Vocal Performance store fokuserer på at give vokalister værktøjer til at "komme til musikken" som fuldgyldige partnere med store instrumentalister og producenter. Programm ...

Læs mere

Klassisk Sang (MA)

University of Szeged
MA
<
Fuldtid
<
4 semestre
Engelsk
på universitet

MA-programmet i klassisk sang er designet til at give eleverne grundlæggende teoretiske emner som litteratur, prosodi, kunsthistorie, stilistik, musikhistorie, folkemusik, kom ...

Læs mere

MA i klassisk sang

University of Pécs
MA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Blandt andet er de teoretiske felter, der skal dækkes, musikhistorie, folkemusik, moderne kultur, analyse, men studerende besøger også koncerter og deltager i kompositioner. ...

Læs mere