close

Filtre

Se resultater

Scenedesign London - Scenedesign-uddannelser i London Scenedesign, London

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis. Stage design er kunsten at skabe baggrunde, sæt, og kulisser til teater, musical eller videoproduktioner samt en række præsentationer og forestillinger. Emnerne i et design pro… Læs mere

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Stage design er kunsten at skabe baggrunde, sæt, og kulisser til teater, musical eller videoproduktioner samt en række præsentationer og forestillinger. Emnerne i et design program kan omfatte belysning, møbler, og specielle effekter.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Scenedesign London - Tag din MA i London. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London
London, Det Forenede Kongerige

Disse kurser nærmer scenografi fra flere praktiske og teoretiske perspektiver til at skabe nye muligheder for performance design, eksperimenter og forfatterskab. Studerende vi ... +

Disse kurser nærmer scenografi fra flere praktiske og teoretiske perspektiver til at skabe nye muligheder for performance design, eksperimenter og forfatterskab. Studerende vil udvikle vigtige færdigheder og foretage kreative sæt design, scenografi og performance-design projekter for teater og andre sammenhænge. -
MA
Fuldtid
Engelsk
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her