MASTERSTUDIES

Scenedesign i Det Forenede Kongerige - Scenedesign-uddannelser i Det Forenede Kongerige Scenedesign

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Studiet af scenografi er en glimrende mulighed for studerende, der ønsker at forfølge en karriere i teater eller underholdning. De, der tilmelder i et af disse programmer kan lære om møbler, belysning, sæt konstruktion, baggrunde, og andre naturskønne elementer.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Scenedesign i Det Forenede Kongerige - Tag din MA i Det Forenede Kongerige. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Scenedesign, Det Forenede Kongerige Filter

Ma / MFA scenografi

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London
MA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Disse kurser nærmer scenografi fra flere praktiske og teoretiske perspektiver til at skabe nye muligheder for performance design, eksperimenter og forfatterskab. Studerende vi ...

Læs mere