MASTERSTUDIES

Scenedesign-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Studerende, der gennemfører en MA, investerer i deres personlige karriere ved at opnå avanceret viden og færdigheder i en valgt specialisering. Graden kan bruges til at opnå bedre job eller lægge grunden til yderligere studier på ph.d.-niveau.

Hvad er en MA i Stage Design? En scene designer er ansvarlig for at skabe "lejlighedsvis plads" i spillesteder som teater, film, tv og udstillinger. En gren af ​​teater kunst, karrieren blander kreativitet, visualisering, arkitektonisk design og historisk nøjagtighed for at skabe et øjeblik i rum og tid, der forbedrer den ydeevne, den understøtter. Designere arbejder tæt sammen med direktører for at sikre funktionalitet. Studerende vil studere teater kunst, belysning, kostume og sæt design, script analyse og historie drama. Kurser kan omfatte computer teknologi og instruktion i de programmer, der bruges til at hjælpe med at skabe teater modeller og sæt.

Fordele ved at forfølge graden kan ses på såvel personligt som fagligt niveau. Human interaktioner kan forbedres gennem studier og simuleringer af arbejdet med direktører. Problemløsende taktik, evnen til at kompromittere og kommunikationsevner er alle forøget.

Udgifterne til programmet varierer meget fra skole til skole afhængigt af placering og læseplan. Studerende bør undersøge deres alternativer og vælge den bedste mulighed for deres individuelle behov.

Karriere er rigelige for MA kandidater, da specialister i design er nødvendige i alle former for dramatisk produktion. Set designere kan ansættes for at give det oprindelige koncept, forskning historiske eraser, forberede skala modeller, opnå nødvendige rekvisitter, overvåge konstruktion besætninger og overvåge opdelingen efter showet er afsluttet. Jobs er også tilgængelige i fase belysning, kostume design og computer udarbejdelse. Desuden er der brug for designere til udstillinger, briller, parader og andre shows. Kandidater er også kvalificeret som konsulenter eller kan ansættes af designfirmaer.

Tag det første skridt til at forbedre din karriere gennem en MA i Stage Design. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

4 Resultater i Scenedesign Filter

Master of Arts i sæt design

Rome University of Fine Arts (RUFA)
MA
Okt 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Italiensk
på universitet

Du vil yderligere forbedre din uddannelse til en høj grad af teknisk og design specialisering. I hele dit studieforløb vil du blive støttet af en velstruktureret, konstant opd ...

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Design for Teater, Film og Tv - Produktion Design

Aalto University
MA
Aug 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Det største inden for produktionsdesign involverer uddannelse af kunstneriske designere, der er ansvarlige for den visuelle, operationelle og produktionsenhed for filmprodukti ...

Læs mere

Master of Arts (MA) i Stage Design & Fashion Design

University of Arts in Poznan
MA
Okt 2020
<
Fuldtid
på universitet

Institut for Scenografi på fakultetet for arkitektur og design består af fem designere, som gennemfører en tværfaglig design og kunstnerisk pædagogisk arbejde rettet mod bevid ...

Læs mere

Ma / MFA scenografi

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London
MA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Disse kurser nærmer scenografi fra flere praktiske og teoretiske perspektiver til at skabe nye muligheder for performance design, eksperimenter og forfatterskab. Studerende vi ...

Læs mere