Filter
Humanistiske kandidater
Asien Studietype: alle Hastighed: alle

Scenekunst Asien - Scenekunst-programmer Scenekunst Asien

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Studere scenekunsten kan være så meget en akademisk stræben, da det er et teknisk. Udforske dybderne i teori og praksis af dans, teater, musik og performance kunst i et tværfagligt felt.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Scenekunst Asien - Tag din Scenekunst Asien. Få alle MA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Scenekunst, Asien

Andre muligheder inden for dette studieområde:
SOAS University of London

Studerende vil bygge kritisk forståelse af, hvordan musikkens agentive og fantasifulde kapaciteter agere i forskellige sammenhænge - f.eks menneskerettigheder, tvungen mi ... [+]

Under særlige omstændigheder kan væsentlig feltarbejde erfaring off-set fravær af formelle akademiske kvalifikationer på dette område.

Dette unikke program er designet til studerende, der ønsker at kombinere en interesse i musik og relateret kulturel ydeevne med fortalervirksomhed og praksis social udvikling. Studerende vil bygge kritisk forståelse af, hvordan musikkens agentive og fantasifulde kapaciteter agere i forskellige sammenhænge - f.eks menneskerettigheder, tvungen migration, sundhed og miljømæssig retfærdighed - at kommunikere behov og interesser, og mobilisere handling.

Programmet er specielt velegnet til studerende, der ønsker at uddybe deres forståelse af social og kulturel teori og til at udvikle anvendt forskning færdigheder. Studerende interesseret i forskning kan fortsætte til MPhil / PhD i musiketnologi nærstående discipliner.... [-]

Det Forenede Kongerige London Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk