Scenekunst i Italien - Scenekunst-uddannelser i Italien Scenekunst

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise. Studere scenekunsten kan være så meget en akademisk stræben, da det er et teknisk. Udforske dybderne i teori og praksis af dans, teater, musik og performance kunst i et tværfagligt felt.Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Euro… Læs mere

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

Studere scenekunsten kan være så meget en akademisk stræben, da det er et teknisk. Udforske dybderne i teori og praksis af dans, teater, musik og performance kunst i et tværfagligt felt.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Scenekunst i Italien - Tag din MA i Italien. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema
Rome, Italien

Kurset til at tilbyde et intensivt klassisk uddannelse til studerende af skuespil og skuespiller. Adgang til kurset er ved anvendelse.

Kurset til at tilbyde et intensivt klassisk uddannelse til studerende af skuespil og skuespiller. Adgang til kurset er ved anvendelse. -
MA
Fuldtid
Engelsk
på universitet