Filter
Humanistiske kandidater
Polen Studietype: alle Hastighed: alle

Scenekunst i Polen - Scenekunst-uddannelser i Polen Scenekunst

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Studere scenekunsten kan være så meget en akademisk stræben, da det er et teknisk. Udforske dybderne i teori og praksis af dans, teater, musik og performance kunst i et tværfagligt felt.

Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS studerende ikke behøver visum for at studere i Polen. Leveomkostningerne i Polen er blandt de laveste i EU.

Scenekunst i Polen - Tag din MA i Polen. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:
BAs
Andre studiemuligheder i Europa

1 Results in Scenekunst, Polen

Other options within this field of study:
BAs
University of Arts in Poznań

Institut for Scenografi på fakultetet for arkitektur og design består af fem designere, som gennemfører en tværfaglig design og kunstnerisk pædagogisk arbejde rettet mod ... [+]

Master of Arts (MA) i Stage Design & Fashion Design

&nbsp

Institut for Scenografi på fakultetet for arkitektur og design består af fem designere, som gennemfører en tværfaglig design og kunstnerisk pædagogisk arbejde rettet mod bevidste og ansvarlige udformningen af ​​visuel identitet 'stage'-de nærmeste omgivelser. Stage Design og Fashion Design som specialiseringer henvises til at skabe 'lejlighedsvise rum' (teater, TV-studie, udstillinger, shows, briller, parader osv.).

&nbsp

&nbsp

Program Stage Design (Scenografi)

&nbsp

Institut for Scenografi på fakultetet for arkitektur og design består af fem tegnestuer som gennemfører en tværfaglig design og kunstnerisk pædagogisk arbejde rettet mod bevidste og ansvarlige udformningen af ​​visuel identitet 'stage'-nærmeste miljø.... [-]

Polen Poznań
October 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk