Filter
Humanistiske kandidater
Sverige Studietype: alle Hastighed: alle

Scenekunst i Sverige - Scenekunst-uddannelser i Sverige Scenekunst

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Feltet af scenekunst er en fællesbetegnelse for alle former for ydeevne, herunder dans, teater og musik. Undersøgelser omfatter akademiske sysler, såsom historier og teorier, samt teknisk uddannelse i en bred vifte af ydeevne stilarter.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Scenekunst i Sverige - Tag din MA i Sverige. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Andre studiemuligheder i Europa

1 Resultater i Scenekunst, Sverige

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Lund University

Denne kandidatuddannelse har tre specialiseringer: Arrangement og Sammensætning, Orgel og Keyboard, og sangmusik og kor. Vores mål er at uddanne musikere, som har høje ku ... [+]

Kandidatuddannelsen i kirkemusikprogrammet har tre specialiseringer: arrangement og komposition , orgel og tastatur og sangmusik og kor .

Programmet sigter mod at uddanne musikere, der besidder høje kunstneriske, uddannelsesmæssige og faglige evner. Efter afslutningen af programmet skal den studerende have avanceret viden og færdigheder for at kunne arbejde inden for en professionel musikers forskellige funktioner og engagementer - enten som solist, medlem af et etableret ensemble eller som kirkemusiker i Svensk Kirke eller inden for andre kirkesamfund. Den studerende skal også have udviklet de færdigheder, der er nødvendige for fortsatte eller dybtgående studier, der i høj grad er autonome. Desuden skal den studerende efter afslutningen af programmet have erhvervet grundige iværksætterfærdigheder, der øger hans / hendes faglige alsidighed i et evigt forandrende kirkelige og kulturelle liv.... [-]

Sverige Lund
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk