MASTERSTUDIES

Scenekunst Kingston upon Thames - Scenekunst-uddannelser i Kingston upon Thames Scenekunst, Kingston upon Thames

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

Feltet af scenekunst er en fællesbetegnelse for alle former for ydeevne, herunder dans, teater og musik. Undersøgelser omfatter akademiske sysler, såsom historier og teorier, samt teknisk uddannelse i en bred vifte af ydeevne stilarter.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Kingston upon Thames ligger i det sydvestlige London. Kingston University og Kingston College er placeret der, sammen med det 12. århundrede kirke, Kingston Bridge, Out of Order skulptur af David mach og andre landmærker.

Scenekunst Kingston upon Thames - Tag din MA i Kingston upon Thames. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Scenekunst, Kingston upon Thames Filter

Ma musik & den kreative økonomi

Kingston University London
Det Forenede Kongerige, Kingston upon Thames
MA
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Hvis du ønsker at udvikle din karriere eller oprette din egen virksomhed i musikindustrien, dette kursus er ideel. Uanset om du er en musiker, komponist, producer eller en lyd ...

Læs mere