Filter
Humanistiske kandidater
Det Forenede Kongerige England Warwick Studietype: alle Hastighed: alle

Scenekunst Warwick - Scenekunst-uddannelser i Warwick Scenekunst, Warwick

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Feltet af scenekunst er en fællesbetegnelse for alle former for ydeevne, herunder dans, teater og musik. Undersøgelser omfatter akademiske sysler, såsom historier og teorier, samt teknisk uddannelse i en bred vifte af ydeevne stilarter.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Warwick 's nærmeste universitet er University of Warwick, opkaldt efter amtet (ikke byen) og placeret flere miles nord for Warwick, i Coventry. Det 's meget højt rangerede - 7. helt Storbritannien.

Scenekunst Warwick - Tag din MA i Warwick. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Scenekunst, Warwick

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
England
Warwick
Studietype
Hastighed
MetFilm School London

MA Directing kursuset udstyrer dig med en omfattende færdighed til at arbejde på tværs af alle skærm platforme - film, tv, reklamer og online. I løbet af dine studier vil ... [+]

. Ønsker du at bygge din fremtid i skærmen industrier? Met Filmskole er det perfekte sted at vende din passion i praksis. I tæt samarbejde med førende branchefolk, tilbyder vi dig en karriere-fokuserede, banebrydende, praktisk læring oplevelse. FAKTA Et års fuldtids postgraduate kurs For studerende søger at sikre et arbejde som direktør i iværksætterkompetencer eller faglig kapacitet Meget praktisk kursus med mulighed for at lave op til syv instruktionsøvelser, herunder et kort formprojekt for en ekstern industriklient og en endelig kandidatprojekt Vores nylige kandidater har vundet flere priser på festivaler, herunder London Short Film Festival, Aesthetica Short Film Festival og The East End Film Festival ... [-]
Det Forenede Kongerige London Rugby Warwick
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk