Filter
Humanistiske kandidater
USA California Studietype: alle Hastighed: alle

Scenekunst California - Scenekunst-uddannelser i California Scenekunst, California

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Feltet af scenekunst er en fællesbetegnelse for alle former for ydeevne, herunder dans, teater og musik. Undersøgelser omfatter akademiske sysler, såsom historier og teorier, samt teknisk uddannelse i en bred vifte af ydeevne stilarter.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Scenekunst California - Tag din MA i California. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Andre studiemuligheder i USA

1 Resultater i Scenekunst, California

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Los Angeles College of Music

Den Vocal Performance store fokuserer på at give vokalister værktøjer til at "komme til musikken" som fuldgyldige partnere med store instrumentalister og producenter. Pro ... [+]

Den Bachelor of Music (BM) program er en 12 kvart fuld tid program. Tre store selskaber er tilgængelige for BM grad, Music Performance, Musik Produktion og sammensætning. Den Music Performance store tilbyder prioriteringer i Guitar, bas, trommer, og Vocal. The Music Production store tilbyder en vægt i Musik Produktion & Optagelse, og sammensætningen Major tilbyder en vægt i sangskrivning.

Den Vocal Performance større fokuserer på at give vokalister værktøjer til at "komme til musikken" som fuldgyldige partnere med store instrumentalister og producenter. Programmet er taljeret til lidenskaber af hver studerende og præsenterer dem mulighed for at få feedback fra fagfolk i A & R, optagelse, film & tv og live touring. Kurserne er specielt sekventeret for at maksimere læring potentiale i hele programmet.... [-]

USA Pasadena
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk