Filter
Humanistiske kandidater
USA Missouri Studietype: alle Hastighed: alle

Scenekunst Missouri - Scenekunst-uddannelser i Missouri Scenekunst, Missouri

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Feltet af scenekunst er en fællesbetegnelse for alle former for ydeevne, herunder dans, teater og musik. Undersøgelser omfatter akademiske sysler, såsom historier og teorier, samt teknisk uddannelse i en bred vifte af ydeevne stilarter.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Scenekunst Missouri - Tag din MA i Missouri. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Andre studiemuligheder i USA

1 Resultater i Scenekunst, Missouri

University of Central Missouri

UCM tilbyder en Master of Arts-grad i musik med fokus på: Gennemførelse, historie og litteratur, Kodaly, Musikundervisning, Performance, Piano Pedagogik, herunder en somm ... [+]

UCM tilbyder en Master of Arts grad i musik, med fokus på:

GennemførelseHistorie og litteraturKodalyMusikundervisningYdeevnePiano Pedagogik

Herunder en sommermesters program med tre somre!

UCM Graduate Music Degree Resultater

På UCM forpligter vi vores elever til at lære ved at gøre. Dine kurser og studier med UCM professorer udvikler følgende færdigheder:

Forklare og fortolke musikologisk kontekst, analytiske procedurer og musikalsk litteratur i det primære studieområde.Design og producere forskning (analyse, fortolkning og rapportering af data) inden for fokusområdet.Demonstrere på avanceret niveau en beherskelse af teknik, musikalitet og pædagogiske tilgange.assistentophold... [-]
USA Warrensburg
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk