MA Basel - MA programmer i Basel - MA Basel

MA Basel - MA programmer i Basel - MA Basel

Kandidat

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Schweiz (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har nogle af de verdenskendte Universiteter som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, Lausanne Universitet eller University of St. Gallen. Husk på, det 's meget bedre til at tale det lokale sprog, så hvis du kan ' t taler enten fransk, tysk eller italiensk, hellere gå til et sprogkursus først.

Basel er hjemsted for Schweiz 's ældste universitet, der stammer fra det 15. århundrede. Nogle af største videnskabsmænd gennem tiderne har afsluttet deres skolegang der - lad 's blot nævne Paracelsus, Bernoulli, Erasmus, Euler og Nietzche. Det 's ikke alt om den gamle berømmelse - de producerer stadig store videnskabsmænd og patenter.

MA Basel - Tag din MA i Basel. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I Visuel Kommunikation Og Ikonisk Forskning

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
på universitet Fuldtid 4 semestre September 2018 Schweiz Basel

Kombinationen af ​​ikoniske praksis, ikoniske teori, og ikoniske forskning danner profil MA i Visuel Kommunikation og Ikonisk Research. [+]

Visual Communication Institute HGK FHNW, i Basel tilbyder internationalt akkrediteret læseplaner på Bachelor, Master og ph.d.-niveau afspejler den rige tradition for Basel School of Design i særdeleshed og Swiss Grafisk Design i almindelighed.

Byen Basel, der ligger i trinational Rhin-dalen, er en unik kulturmiljø med nem adgang til Frankrig og Tyskland.

Mens vores Bachelor kursus fokuserer på de studerendes evne til at gennemføre en kreativ proces, vores kandidatuddannelser stræber efter at udvide de studerendes individuelle design ordforråd og for at nå et højere niveau af refleksion gennem de studerendes evne til at omfatte viden og metoder for videnskabelige discipliner i den kreative proces. Vi tilbyder en Master of Arts i Visuel Kommunikation og ikonisk Forskning og en International Master i Design, Som vi gennemfører i samarbejde med University of Illinois i Chicago. ... [-]