MA Neuchatel - MA programmer i Neuchatel - MA Neuchatel

MA Neuchatel - MA programmer i Neuchatel - MA Neuchatel

Kandidat

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Schweiz, officielt Schweiziske Forbund er en føderal parlamentarisk republik bestående af 26 kantoner med Bern som sæde for de føderale myndigheder. Schweiz 's uafhængighed og neutralitet har længe været hædret af de store europæiske magter. Schweiz er et fredeligt, velstående og stabil moderne markedsøkonomi med lav ledighed.

Neuchâtel ligger i den fransktalende del af Schweiz, og det er hjemsted for University of Neuchâtel, der tilbyder kurser i humaniora, jura, teologi, naturvidenskab og økonomi. Der er også otte store biblioteker.

MA Neuchatel - Tag din MA i Neuchatel. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I Journalistik Og Kommunikation (maj)

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business
på universitet Fuldtid 4 - 6  September 2018 Schweiz Neuchatel

Fremtidige journalister og medier ledere må forstå, kontrol og forudse de hurtige ændringer i branchen. Programmet er i sagens natur tværfaglig og integrativ. Dens formål er at formulere en teoretisk og praktisk uddannelse på højt niveau journalistik med studiet af dens økonomiske, teknologiske og medier. Fokus på teknologisk innovation er et aktiv i beherskelse. AJM og uddanner alsidige fagfolk, i stand til at tilpasse sig, selvstændighed og kreativitet til at ændre journalistiske og redaktionelle realiteter. [+]

. Mål De fremtidige journalister, uanset deres niveau af fremtidige betalingsforpligtelse, må forstå, kontrol og forudse de hurtige ændringer i branchen. Akademiet for Journalistik og Medier (AJM) kombinerer med sin herre teoretisk og praktisk højt niveau journalistik med studiet af den økonomiske, teknologiske og medier. Et nyt partnerskab med medierne Unik tilbud i Schweiz, er, at universitetsuddannelserne er karakteriseret ved at integrere en professionalisering dimension i en ambitiøs akademisk kontekst. Den er designet i samarbejde med University of Geneva (8 kurser fælles for journalistik og medietræning) og Journalistik Training Center og Medier (CFJM), som repræsenterer fransktalende Schweiz af medievirksomheder. Gennem praktik perioder (obligatoriske og aflønnes mindst Fr. 250, / uge), redaktionelle workshops og foredrag af professionelle og anerkendte fagfolk (www.unine.ch/ AJM / intervenants_1) studerende er i regelmæssig kontakt med den verden af ​​informationsmedier. Occupational Outlook Mulighederne forelå i slutningen af ​​master omfatte journalistik som i dette medie ledelse, de fleste schweiziske medievirksomheder Romande partnere i Academy of journalistik og medier (aviser, RTS , privat radio og tv, nyhedsbureauer, digitale medier, osv). Benyt dig af international anerkendelse som en akademisk mester, denne uddannelse åbner også adgang til internationale og udenlandske medievirksomheder. Uddannelsens opbygning Uddannelsen strækker sig over to år, og har 120 ECTS-point. Denne master specialiseret stor, praktisk orientering omfatter perspektiv af teori, for at skabe en permanent dialog mellem tanke og praksis. En hukommelse lukker træning. Studieordningen omfatter en række muligheder, der tillader de studerende at uddybe områder i henhold til deres interesser. Færdigheder erhvervet AJM ambition om at opfylde... [-]