MA Schweiz Online - MA programmer i Schweiz Online - MA Schweiz Online

MA Schweiz Online - MA programmer i Schweiz Online - MA Schweiz Online

Kandidat

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Schweiz (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har nogle af de verdenskendte Universiteter som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, Lausanne Universitet eller University of St. Gallen. Husk på, det 's meget bedre til at tale det lokale sprog, så hvis du kan ' t taler enten fransk, tysk eller italiensk, hellere gå til et sprogkursus først.

MA Schweiz Online - Tag din MA i Schweiz Online. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts Grad I Uddannelse

Boutique Universities Consortium
På universitet eller online 18 måneder Åben tilmelding Schweiz Schweiz Online Genève

Den kandidatuddannelse i Uddannelse (MAEd) med specialisering i videregående uddannelse Administration er designet til personer, der planlægger eller forbedrer en karriere i en bred vifte af administrative stillinger på højere læreanstalter (begge 4-årige universiteter og 2-årige colleges ). [+]

. Den kandidatuddannelse i Uddannelse (MAEd) med specialisering i videregående uddannelse Administration er designet til personer, der planlægger eller forbedrer en karriere i en bred vifte af administrative stillinger på højere læreanstalter (begge 4-årige universiteter og 2-årige colleges ). Certifikatet giver kerneviden for administrative processer i forbindelse med videregående uddannelsesinstitutioner. USA University er beliggende i smukke San Diego, Californien. USU er en verdensklasse universitet, der tilbyder både online klasser og on-campus læring. Der er hundredvis af lokale virksomheder og virksomheder, der tilbyder studerende og kandidater mulighed for virkelige verden erfaring, forskning, mens man studerer eller beskæftigelse efter endt uddannelse. Vi viser vores dedikation til vores studerende gennem små klassestørrelser, der sikrer ingen studerende er efterladt. Vi holder overkommelige undervisning priser, der gør uddannelse tilgængelige. San Diego er hjemsted for et varieret studerende, der fremmer rummelighed og forståelse i klasseværelset, samfund og verden. US University tilbyder Homestay og off-campus boliger muligheder, der tillader de studerende til at leve som sande californierne. US University ligger få minutter fra smukke strande og har en næsten perfekt klima året rundt. Kom din grad kan være sjovt på US University. Tilgængelig: Online & On-Campus Gennemsnitlig klassestørrelse: 8 - 10 elever Tid til at fuldføre: 36 semester kreditter / 4 semestre / 18 måneder Transfer: op 6 enheder Omkostninger: Internationale Studerende: $ 675,00 pr kredit Ca. $ 6,075.00 per semester + gældende gebyrer Adgangskrav Udfyldte ansøgningsskema $ 100 Ansøgningsgebyr Kopi af officielle udskrifter; oversat & evalueret af en godkendt NACES agentur Bevis for engelsk; IELTS score... [-]