MA Beograd - MA programmer i Beograd - MA Beograd

MA Beograd - MA programmer i Beograd - MA Beograd

Kandidat

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Serbien, officielt Republikken Serbien er et land beliggende på skillevejen mellem Central-og Sydøsteuropa, som dækker den sydlige del af den pannoniske Plain og det centrale Balkan. Serbien 's hovedstad Beograd blev stemt som en af ​​de op og kommende hovedstæder i Europa.

Som den største by, er Beograd også hovedstaden i Serbien. Det er også en af ​​de største i det sydøstlige Europa og har en befolkning, der er tæt på 2million mennesker. Det er en storby, der har en fascinerende natteliv, stor kultur og arkitektur.

MA Beograd - Tag din MA i Beograd. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I Lov

John Naisbitt University
på universitet Fuldtid 1 år October 2018 Serbien Beograd

Denne undersøgelse program repræsenterer en fortsættelse af uddannelsen af ​​studerende fra akkrediterede uddannelser af universitetsstudier i jura og sikkerhed, og Forvaltning. [+]

Denne undersøgelse program repræsenterer en fortsættelse af uddannelsen af ​​studerende fra akkrediterede uddannelser bachelor studier Law og sikkerhed og offentlig administration.

Grad (akademisk titel)

Master of Arts i lov

Indskrivning

Kandidater er berettiget til at gælde for master studier har modtaget en bachelorgrad ved Det Juridiske Fakultet og den tidligere Fakultet for Offentlig Forvaltning, samt studerende, der har fået bachelorgrad fra: - Fakulteter lov, offentlig administration, politik-lov og lov -Business undersøgelser - Fakulteter Sikkerhed - Fakulteter for Statskundskab, - Faculty of Safety at Work - Military Academy, - Police Academy eller andre tilsvarende fakulteter med studier i fire år (240 ECTS) fra Serbien og i udlandet, herunder studerende, der har eksamen fra specialiserede professionelle studier på tilsvarende fakulteter socio-humanistiske videnskaber, som der er behov for eksaminer anerkendelse.... [-]


Master Of Arts Og Design

John Naisbitt University
på universitet Fuldtid 1 år October 2018 Serbien Beograd

Hovedformålet med Master of Arts og Design uddannelsen på fakultetet for Kunst og Design, er udviklingen af ​​viden, gennemførelse og udvikling af de kunstneriske færdigheder af de studerende gennem Master arbejde. Med hjælp fra en mentor, studerende udvikler deres videnskabelige og kunstneriske færdigheder gennem foredrag, workshops, studierejser og forskellige præsentationer. [+]

Hovedformålet med Master of Arts og Design uddannelsen på fakultetet for Kunst og Design, er udviklingen af ​​viden, gennemførelse og udvikling af de kunstneriske færdigheder af de studerende gennem Master arbejde. Med hjælp fra en mentor, studerende udvikler deres videnskabelige og kunstneriske færdigheder gennem foredrag, workshops, studierejser og forskellige præsentationer.

Uddannelsen er en to-semesters tværfaglige teoretiske fortsættelse af bachelor studier ved Det Humanistiske Fakultet og Design, rettet mod at erhverve den nødvendige uddannelse for dybere forståelse af de postulater og standarder inden for moderne kunst og design, og kreativ fænomen og deres skiftende gennem kreativitet, i tråd med moderne teknologiske eller visuelle krav fra markedet.... [-]


Online Kandidatuddannelse Nye Medier Design

Belgrade Metropolitan University
på universitet Fuldtid 1 år October 2018 Serbien Beograd

Et år / 60 ECTS, der tilbydes i klassen kun [+]

KURSER DESIGN AF NYE MEDIER

Et år / 60 ECTS, der tilbydes i klassen kun

Kurser (8 ECTS hver): AD426 Interaktiv Installation og visuelle rum Interventioner AD441 Film og video Composing AD521 Programmering af Visual Arts Valgfag AD535 Design af unikke brugere Experience AD446 Kreativitet på Mobile Application Speciale (12 ECTS) Valgfrie kurser (8 ECTS hver):

Valgfag 1: En af følgende kurser:

AD527 3D Modellering og animation AD531 Video i New Media AD450 Dramaturgi af korte video og animerede Forms [-]