close

Filtre

Se resultater

Servicedesign-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts (MA) grad dækker normalt fagområder med en liberal kunst vægt. Dette kan omfatte en filosofi eller historie vægt eller endda litteratur. En kandidatuddannelse er en akademisk postgraduate mulighed, dykker dybere eller med et snævrere fokus end bacheloruddannelser. Hvad er en MA i Services Design? Feltet er både spændende og fuld af muligheder. Faget omhandler udformninge… Læs mere

En Master of Arts (MA) grad dækker normalt fagområder med en liberal kunst vægt. Dette kan omfatte en filosofi eller historie vægt eller endda litteratur. En kandidatuddannelse er en akademisk postgraduate mulighed, dykker dybere eller med et snævrere fokus end bacheloruddannelser.

Hvad er en MA i Services Design? Feltet er både spændende og fuld af muligheder. Faget omhandler udformningen af ​​de områder, hvor ydelserne leveres. Dette kan henvise til kommunikationstjenester, produktdesign, interaktionsdesign og steder som sundhedscentre, mediebureauer eller inden for gæstfrihed sektorer. Studerende vil blive udsat for læring i den teknologi, kommerciel sammenhæng og organisering af serviceydelser. De vil praktisere de metoder, der anvendes under opfattelsen af ​​og udførelse af tjenesteydelser.

Studerende drage fordel af muligheden for at fokusere på et bestemt område af tjenester. Nogle eksempler er inden for en kunst og videnskab vej eller visuelle skildringer af døden.Atmosfæren i programmet er et af samarbejde og støtte, med et element af kritisk analyse. Nogle programmer kan tilbyde private vejledere og velanskrevne instruktører. Studerende har adgang til specialister i deres valgte område og eksponering for eksperter på andre områder.

Udgifterne til undervisning og gebyrer kan være meget forskelligt fra den ene skole til den anden, især på tværs af internationale grænser. Den bedste måde at få præcise oplysninger om sagens omkostninger tage direkte kontakt skolerne, der interesserer dig.

Kandidater kan finde positioner som designere på servicestationer laboratorier eller design netværk, senior interaktionsdesignere, konsulenter vedrørende kundeoplevelser eller tjenesteydere designere i sundhedssektoren. Andre stillinger omfatter innovation konsulent, UX designer, grafisk designer, instruktion design konsulent og klient support specialist. Feltet er vidt åben og byder kandidater mange spændende karriere.

Hvis et job i denne industri synes spændende for dig, gennemgå mulighederne skole i programmet notering. Udfyld føringen formularer for at få mere i dybden oplysninger. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Royal College of Art
London, Det Forenede Kongerige

Transform kunde- og borgeroplevelser.

Transform kunde- og borgeroplevelser. -
MA
Fuldtid
2 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet