MA Barcelona - MA programmer i Barcelona - MA Barcelona

MA Barcelona - MA programmer i Barcelona - MA Barcelona

Kandidat

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Som den 2. største by i Spanien, er Barcelona hovedstaden i Catalonien provinsen. Det har over 4 millioner indbyggere. Det er en levende by, der er vært tusindvis af turister årligt. Det er hjemsted for universitetet i Barcelona blandt andre.

MA Barcelona - Tag din MA i Barcelona. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I Globale Studier

European College for Liberal Studies
på universitet Fuldtid Deltid 9 - 12 måneder September 2018 Spanien Barcelona Madrid + 2 mere

MA - Master of Arts i Globale Studier (60 point) [+]

Vores kandidatuddannelser, hver med forskellige programkrav, er baseret på, og er fuldt kompatible med de etablerede Europæiske og amerikanske uddannelsessystemer. De europæiske retningslinjer for videregående uddannelser er skitseret i Bologna aftalerne. Når en række af kreditter minimum er optjent, kan indsendes en anmodning om eksamen. Ikke tilbydes alle programmer på alle campusser. Se programmet tidsplan for yderligere detaljer.

Kurser

Graduate kurser er opdelt i centrale kurser og specialiseringskurser. Valgfag kan vælges fra en hvilken som helst af de planlagte kurser udbudt på kandidatniveau. Specialisering kurser er planlagt baseret på tilmeldinger og er muligvis ikke tilgængelige på alle campusser. Specialisering kurser planlagt er tilgængelige for alle studerende også som valgfag. Se programmet tidsplan for yderligere detaljer. Der henvises til kurset overblik for listen over tilgængelige kurser. De studerende anbefales at gennemføre kurser og optjene kreditter på det højest mulige niveau.... [-]


Kandidatuddannelsen I Kommunikationsstudier

European College for Liberal Studies
på universitet Fuldtid Deltid 9 - 12 måneder September 2018 Spanien Barcelona Madrid + 2 mere

MA - Kandidatuddannelsen i Kommunikationsstudier (60 point) [+]

Vores kandidatuddannelser, hver med forskellige programkrav, er baseret på og er fuldt kompatible med de etablerede europæiske og amerikanske uddannelsessystemer . De europæiske retningslinjer for videregående uddannelse er beskrevet i Bologna-aftalerne. Så snart et minimum antal kreditter er opnået, kan en ansøgning om eksamen indgives. Ikke alle programmer tilbydes på alle campuser. Se programoversigten for yderligere detaljer.

Kurser

Graduate kurser er opdelt i kerne kurser og specialisering kurser. Valgfag kan vælges fra nogen af ​​de planlagte kurser, der tilbydes på kandidatniveau. Specialiseringskurser er planlagt ud fra tilmeldinger og kan ikke være tilgængelige på alle campus. Specialiseringskurser planlagt er også tilgængelige for alle elever som valgfag. Se programoversigten for yderligere detaljer. Se kursusoversigt for listen over tilgængelige kurser. Studerende anbefales at fuldføre kurser og optjene kreditter på højeste niveau muligt.... [-]


MA I Internationale Samarbejdsprojekter

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Deltid 21 måneder September 2018 Spanien Barcelona

Internationalt samarbejde altid relateret til to eller mere interesseret i at udveksle viden, teknikker og teknologioverførsel, færdigheder eller oplevelser, med det formål at hjælpe med at finde spillere [+]

Internationalt samarbejde altid relateret til to eller flere interessenter til at udveksle viden overførsel teknikker og teknologier, færdigheder og erfaringer, med henblik på at samarbejde i jagten på gensidigt fordelagtige løsninger. Dette væsentlige internationale samarbejdes ånd har været stigende sin tilstedeværelse i dagens globale samfund, er det nu en socio-politisk, økonomisk og organisatorisk, den offentlige sektor stadig stigende opmærksomhed og bekymring fra lokale og internationale organisatoriske og private , hvilket gør internationale samarbejds aktører fra regeringer til multinationale og lokale ngo'er eller fonde.

Dette er nu et scenarie, der kræver en øget indsats i at få en professionalisering af sektoren for den socio-etisk robot organisatorisk engagement i realiseringen af ​​projekter, der effektivt reducerer de uligheder, der opstår i dagens samfund. ... [-]


MA I Kommunikation

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Deltid 12 - 24 måneder Åben tilmelding Spanien Barcelona

Master integrerer grundlæggende begreber for kommunikation i skriftligt, audiovisuelt og multimedia. Programmet analyserer de vigtigste områder, hvor penge er den proces .... [+]

Master i Kommunikation

&nbsp

Vi lever i et samfund, hvor alle områder af viden og menneskelig interaktion er direkte relateret til kommunikation inden for tre områder: underholdning, information og uddannelse.

Kommunikation med teknologiske fremskridt har gjort processen med at skabe, distribuere og manipulere den er nøglefaktorer i verden. Globalisering, økonomisk og socialt fænomen, og for samfundet selv forstår ikt som den nye motor i udviklingen på grund af den øgede kapacitet til at opbevare og distribuere information, og især masse forbrug af det.

Master integrerer grundlæggende begreber for kommunikation i skriftligt, audiovisuelt og multimedia. Programmet analyserer de vigtigste områder, hvor processen er effektiv kommunikation. Strukturen i Master i Kommunikation garanterer sine deltagere til at tilpasse sig mange områder, der gør oprettelse, behandling, opbevaring og distribution af information. ... [-]