MA Marbella - MA programmer i Marbella - MA Marbella

MA Marbella - MA programmer i Marbella - MA Marbella

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Beliggende på bredden af ​​Middelhavet Seas er Marbella by. Det er en kommune i provinsen Malaga. Byen er et populært turistmål. Det har flere seværdigheder og museer. Marbella har over 100.000 indbyggere.

MA Marbella - Tag din MA i Marbella. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma I Internationale Politikker Og Globale Politik

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Spanien Marbella

Den Internationale Relationer MA er designet i fællesskab mellem MGIMO og MIUC at give de studerende viden, færdigheder og kompetencer, der er nødvendige til kritisk at analysere og fortolke centrale teoretiske debatter i postmoderne politiske arena af internationale forbindelser. [+]

. MA International Relations ved MGIMO - MIUC Oversigt Varighed: 2 år Sprog: Engelsk Beliggenhed: Marbella (År 1), Moskva (År 2) Program Titel: ”internationale politikker og global politik” Akademisk grad: MA International Relations Centrale discipliner Overdækket Internationale institutioner Diplomati Medier og internationale Politicies Miljømæssige Politik russisk Politik Sprog (russisk / spansk) Den Internationale Relationer MA er udviklet i fællesskab mellem MGIMO og MIUC at give de studerende viden, færdigheder og kompetencer, der er nødvendige til kritisk at analysere og fortolke centrale teoretiske debatter i postmoderne politiske arena af internationale forbindelser. En af de stærkeste punkter i vores program er diskussionen af ​​International Relations tilgange inden for et multikulturelt klasseværelse miljø på grund af den globale baggrund af vores studerende. Faktisk er nogle af disse debatter i øjeblikket gengivet i talrige internationale organisationer og forhandlinger på verdensplan. MGIMO-MIUC træner den næste generation af politiske ledere til at tackle de komplekse problemstillinger af mere globaliseret verden. MGIMO-MIUC International Relations Department viser studerende med en unik blanding af teori og praksis er skræddersyet til et udfordrende internationalt og multikulturelt scenarie, der ofte skifter hurtigere end vores evne til at analysere det. Hvad du vil studere Semester 1, år 1 International Law I Research Methods Diplomati i en verden i forandring Internationale institutioner og politikker Medier og international politik Økonomien i Public Policy Russisk (udenlandske studerende) / spansk / fransk (russiske studerende) Semester 2, år 1 Politisk Psykologi Politik af Menneskerettigheder International Law II Miljømæssige Politik og diplomati EU-politikker og politik / Russisk (udenlandske... [-]