close

Filtre

Se resultater

Statistik-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts er en kandidatgrad, der indebærer flere års studier inden for et bestemt akademisk område. Denne studieforløb er en mulighed for, at de studerende kan specialisere sig inden for deres valg, forberede dem til karriere eller til endnu højere studier. Hvad er en MA i statistik? Statistikker er undersøgelsen af, hvordan data kan indsamles, analyseres og præsenteres effektivt… Læs mere

En Master of Arts er en kandidatgrad, der indebærer flere års studier inden for et bestemt akademisk område. Denne studieforløb er en mulighed for, at de studerende kan specialisere sig inden for deres valg, forberede dem til karriere eller til endnu højere studier.

Hvad er en MA i statistik? Statistikker er undersøgelsen af, hvordan data kan indsamles, analyseres og præsenteres effektivt. Som led i det krævede klasseværelse gives eleverne avanceret undervisning i statistisk teori, problemer i statistik og matematik generelt. Som en anden vigtig del af læseplanen er eleverne normalt forpligtet til at gennemføre mindst et uafhængigt forskningsprojekt, hvor de anvender deres statistiske færdigheder og læring.

Denne chance for at øve og udnytte denne læring er en af ​​de vigtigste fordele ved denne studiestien. Det giver eleverne mulighed for at få en fornemmelse for, hvad karriere på dette område virkelig involverer, og for bedre at forstå, hvilken type forskning de fleste interesserer dem.

En statistik master 's program vil variere i omkostninger fra skole til skole. Hvert program indebærer en anden blanding af undervisningsomkostninger og tilmeldingsgebyrer. Kontakt adgangskontoret direkte for yderligere information om et programs omkostninger.

Denne grad kan udstyre kandidater til professionelt arbejde på en række områder. Statistisk analyse og informationsstyring udgør meget vigtige komponenter inden for erhvervslivet, videnskabelig forskning og statsvidenskab. Fordi statistik kan anvendes på så bred vifte af emner, har kandidater den glade mulighed for at vælge, hvilken type forskning de ønsker at forfølge. At bruge deres klasseværelset læring og erhvervserfaring, kandidater af disse programmer kan fungere som forskere, data indsamlere eller konsulenter.

Studerende, der er klar til at ansøge om et MA i statistikprogram, inviteres til at gøre brug af vores søgbare database over skoler. Med det kan de finde programmet bedst egnet til at opfylde deres professionelle mål. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Haifa, International School
Haifa, Israel

Den Internationale Master of Arts-program i statistik ved universitetet i Haifa i Israel er dedikeret til at give dig en streng, moderne og opdateret uddannelse i statistik.

Den Internationale Master of Arts-program i statistik ved universitetet i Haifa i Israel er dedikeret til at give dig en streng, moderne og opdateret uddannelse i statistik. -
MA
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her