Filter
Humanistiske kandidater
Europa Studietype: Alle Hastighed: Alle

Stillehavsstudier Europa - Stillehavsstudier-programmer Stillehavsstudier Europa

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Stillehavsstudier Europa - Tag din Stillehavsstudier Europa. Få alle MA program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Stillehavsstudier, Europa

SOAS University of London

Denne grad er en måde at samle et stort antal moduler på Pacific Asia, der i øjeblikket tilbydes i SOAS masterprogrammer for kinesiske studier, japanske studier, sydøstas ... [+]

Deltagelsestilstand: Fuldtid eller deltid

Regionen kendt som "Pacific Asia" kan defineres på forskellige måder, men de "kerne" lande er Kina, Japan, Korea og ASEAN-nationerne (Indonesien, Malaysia, Singapore, Thailand, Brunei, Vietnam, Laos, Myanmar og Filippinerne ). Sammen udgør de en af de mest forskellige og vigtigste regioner i verden.

SOAS har mere ekspertise i denne del af verden end nogen anden institution i Vesteuropa; der er faktisk meget få steder overalt i verden, der kan prale af den samme vifte af ekspertise.

Denne grad er en måde at samle et stort antal moduler på Pacific Asia, der i øjeblikket tilbydes i SOAS masterprogrammer for kinesiske studier, japanske studier, sydøstasiatiske studier og koreanske studier.... [-]

Det Forenede Kongerige London
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk