Filter
Humanistiske kandidater
Det Forenede Kongerige Studietype: Alle Hastighed: Alle

Stillehavsstudier i Det Forenede Kongerige - Stillehavsstudier-uddannelser i Det Forenede Kongerige Stillehavsstudier

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Stillehavsstudier i Det Forenede Kongerige - Tag din MA i Det Forenede Kongerige. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Stillehavsstudier, Det Forenede Kongerige

SOAS University of London

Denne grad er en måde at samle et stort antal moduler på Pacific Asia, der i øjeblikket tilbydes i SOAS masterprogrammer for kinesiske studier, japanske studier, sydøstas ... [+]

Deltagelsestilstand: Fuldtid eller deltid

Regionen kendt som "Pacific Asia" kan defineres på forskellige måder, men de "kerne" lande er Kina, Japan, Korea og ASEAN-nationerne (Indonesien, Malaysia, Singapore, Thailand, Brunei, Vietnam, Laos, Myanmar og Filippinerne ). Sammen udgør de en af de mest forskellige og vigtigste regioner i verden.

SOAS har mere ekspertise i denne del af verden end nogen anden institution i Vesteuropa; der er faktisk meget få steder overalt i verden, der kan prale af den samme vifte af ekspertise.

Denne grad er en måde at samle et stort antal moduler på Pacific Asia, der i øjeblikket tilbydes i SOAS masterprogrammer for kinesiske studier, japanske studier, sydøstasiatiske studier og koreanske studier.... [-]

Det Forenede Kongerige London
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk