MA Göteborg - MA programmer i Göteborg - MA Göteborg

MA Göteborg - MA programmer i Göteborg - MA Göteborg

Kandidat

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Göteborg Byen ligger i den vestlige kyst af Sverige. Det er den 2. største by i landet og har over 500.000 indbyggere. Gøteborg har to universiteter Chalmers University of Technology og University of Göteborg.

MA Göteborg - Tag din MA i Göteborg. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master in Ancient and Medieval Philosophy and Classical Philology

University of Gothenburg: Faculty of Arts
på universitet Fuldtid September 2018 Sverige Göteborg

[+]

Derfor skal dets praktikere ikke kun være filosofisk kompetente, men også dygtige i brugen af ​​historiske metoder.

Som det ses, kræver den akademiske undersøgelse af den antikke og middelalderlige filosofi et sæt færdigheder, der bliver stadig sjældnere selv på globalt plan. Antikkens og middelalderens filosofi og klassisk filologi, kandidatuddannelsen giver eleverne mulighed for at erhverve alle disse færdigheder. Programmet har udviklet sig som en offshoot af et stort tværfagligt forskningsprogram.

3) Kildetekster studeres på originalsproget

Anvendelse på programmet

Internationale studerende uden EU / EØS statsborgerskab Ansøgning til efteråret 2018 åbnes mellem: 16. oktober 2017 og lukke den 15. januar 2018. Ansøg på www.universityadmissions.se... [-]