MA Linköping - MA programmer i Linköping - MA Linköping

MA Linköping - MA programmer i Linköping - MA Linköping

Kandidat

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Linköping Byen ligger i Linköping kommune i Östergötland County, Spanien. Det er en industririous by hovedfag i højteknologiske. Linköping er kendt for sit universitet - det Linköpings universitet, at store selskaber i højteknologi og software forskning.

MA Linköping - Tag din MA i Linköping. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma I Etniske Og Migration Undersøgelser

Linköping University
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Sverige Linköping

Adressering nogle af de mest udfordrende spørgsmål i dagens verden, det nye program vedrører etnicitet og migration til globale økonomiske og kulturelle forandringer, og til systemer af dominans og modstandsbevægelser. Du lærer at analysere årsagerne til migration, samt dens konsekvenser for nye formationer af race, køn, arbejdskraft, statsborgerskab, sundhedspleje, velfærd og kultur. [+]

Adressering nogle af de mest udfordrende spørgsmål i dagens verden, det nye program vedrører etnicitet og migration til globale økonomiske og kulturelle forandringer, og til systemer af dominans og modstandsbevægelser. Du lærer at analysere årsagerne til migration, samt dens konsekvenser for nye formationer af race, køn, arbejdskraft, statsborgerskab, sundhedspleje, velfærd og kultur.

Masteruddannelsen vedrører etnicitet og migration til globale økonomiske og kulturelle forandringer, og til systemer af dominans og modstandsbevægelser. Programmet er tværfaglig, integrere humaniora og samfundsvidenskab, og animeret af en forpligtelse til kritiske, innovative og nyttige tilgange til spørgsmål og problemer inden for det brede felt af etniske og migration studier.... [-]


Ma I Anvendt Etik

Linköping University
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Sverige Linköping

Programmet byder på en komplementær uddannelse på kandidatniveau i anvendt etik for studerende allerede i besiddelse af en bachelorgrad i en af ​​forskellige fagområder, fra filosofi til sundhed og teknologi, eller en professionel grad. Programmet sigter mod at give de studerende mulighed for at fortsætte den avancerede studier i anvendt etik. [+]

Programmet byder på en komplementær uddannelse på kandidatniveau i anvendt etik for studerende allerede i besiddelse af en bachelorgrad i en af ​​forskellige fagområder, fra filosofi til sundhed og teknologi, eller en professionel grad. Programmet sigter mod at give de studerende mulighed for at fortsætte den avancerede studier i anvendt etik.

Anvendt etik er et voksende tværfagligt felt, der studerer etiske spørgsmål på områder som politik, medicin, forskning, teknologi og forskellige former for faglig etik.

program beskrivelse

Programmet byder på en komplementær uddannelse på kandidatniveau i anvendt etik for studerende allerede i besiddelse af en bachelorgrad i en af ​​forskellige fagområder, fra filosofi til sundhed og teknologi, eller en professionel grad. Programmet sigter mod at give de studerende mulighed for at fortsætte den avancerede studier i anvendt etik.... [-]


MSSc in Outdoor Environmental Education and Outdoor Life

Linköping University
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Sverige Linköping

[+]

Karrieremuligheder

Efter den afsluttende eksamen har de studerende fået teoretisk viden og praktisk erfaring inden for udendørsundervisning for at arbejde med pædagogisk udvikling i skoler eller andre uddannelsesområder i samfundet.

Alternativt kan eleverne fortsætte med at udføre førende forskning til en ph.d.-grad.

[-]

MA in Adult Learning and Global Change

Linköping University
Online Deltid 2 år September 2018 Sverige Linköping

[+]

Globalt / lokalt læring, 7,5 point Forståelse af forskning, 7,5 point

[-]