Filter
Humanistiske kandidater
Sverige Stockholm Studietype: alle Hastighed: alle

MA Stockholm - MA programmer i Stockholm - MA Stockholm

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Som den største by i Sverige, Stockholm har over 1,3 millioner mennesker i byområdet. Byen består af flere øer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og højere læreanstalter.

MA Stockholm - Tag din MA i Stockholm. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Hyper Island

MA i Digital Management vil give dig de færdigheder og viden, du har brug for til at køre forandring i en digital verden. Du vil studere, mens du arbejder og anvende inds ... [+]

Programbeskrivelse

Deltag i denne deltid Masters Program for at lære at drive forandring ved at tage en ny tilgang til problemløsning, design tænkning, business transformation og ledelse. Programmet er valideret af vores partner universitet Teesside og er udviklet med branchens eksperter. Det betyder, at du kan kombinere opnå en grad med at få de færdigheder, du har brug for til at forme din fremtid.

Skift skift

At være en MA Digital Management studerende betyder, at du vil studere, mens du arbejder og anvende nye indblik og lærer til dit arbejde og livet direkte. Du lærer at køre forandring med tankegang og lederskab for at gribe mulighederne for digitalisering, kompleksitet og usikkerhed. Du vil udforske de nyeste teorier, rammer og værktøjer i data... [-]

Sverige Stockholm
September 2019
Engelsk
Deltid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Hyper Island

Hyper Island 's MA i Digital Management program tilbyder en fordybende lærerfaring leveret af innovative digitale ledere og pionerer. Programmet kombinerer en bred vifte ... [+]

Hyper Island MA Digital Management-program tilbyder en fordybende industriel ledet oplevelse leveret af innovative digitale ledere og pionerer. Programmet kombinerer et omfattende udvalg af emner med real-world applikation, herunder digital teknologi, business transformation, strategi, service design, ledelse, team management og innovation, som hjælper professionelle strategier og leder effektivt i nutidens digitale forretningsområde.

MA Digital Management-programmet er et fuldtidsuddannet masteruddannelsesprogram, designet i partnerskab med branchens ledere og internationalt akkrediteret af Teesside University, Hyper Island partner i Storbritannien . Dette post-graduate program er designet til at forberede dig til en ledende rolle i industrien, og vil give dig i realtid indsigt i de tankeprocesser, der driver nogle af verdens mest succesfulde og innovative virksomheder.... [-]

Sverige Stockholm
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
24 uger
på universitet
Læs mere på dansk