MA Cape Town - MA programmer i Cape Town - MA Cape Town

MA Cape Town - MA programmer i Cape Town - MA Cape Town

Kandidat

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Cape Town city er Sydafrikas primat byen, og lovgivende hovedstad med plads det nationale parlament. Det har en berømt port, og landemærker som Cape Point og Table Mountain som er turistattraktioner. Cape Town har et veletableret system for offentlige universiteter.

MA Cape Town - Tag din MA i Cape Town. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Fine Arts I Filmen Medium

AFDA
på universitet Fuldtid February 2018 Sydafrika Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth + 2 mere

Den AFDA MFA er et unikt postgraduate grad program designet til selvstændig rettet læring og for personer, der har en forpligtelse til: livslang læring og faglige værdier; pålidelighed og kapacitet til selvledelse, samarbejde og teamwork; evnen til effektivt at kommunikere og ansøge problemløsning strategier og spontan tilpasning til omstændighederne. [+]

. Den AFDA MFA er et unikt postgraduate grad program designet til selvstændig rettet læring og for personer, der har en forpligtelse til: livslang læring og faglige værdier; pålidelighed og kapacitet til selvledelse, samarbejde og teamwork; evnen til effektivt at kommunikere og ansøge problemløsning strategier og spontan tilpasning til omstændighederne. Studerende er forpligtet til at registrere for to brede områder af undersøgelsen: Academic Research (Individuel) Professionel Praksis (Produktion Teams eller Professional Productions.) Professionel Praksis: Ansøgerne skal udfylde et af følgende: En spillefilm - Minimum 48 'Min En Feature Dokumentar af et minimum af 48'min Spillefilm manuskript / Script TV Series - serie omrids og 2 episoder Op til 3 særlige projekter fra følgende: Fiktion: Kortfilm, 24 min En pilot til en tv-serie eller novelle Tre relaterede reklamer Faktuel: En dokumentarfilm, 24 min En faktuel underholdning TV projekt af 48 'varighed Professionel Praksis kan gennemføres inden for produktion hold udgøres af kollega MFA studerende. Professionelle produktioner kan også overvejes, hvis disse giver mulighed for og opfylder vurderingskriterierne de AFDA MFA. Udenrigsministeriets tilbagetog sessioner: Alle MFA studerende vil være forpligtet til årligt at deltage i 5 planlagte AFDA retreats, på en uge (5 dage) hver. MFA studerende vil være ansvarlig for at planlægge forskellige møder, konsultationer og feedback sessioner med deres udnævnte vejledere og mentorer. Vejledere og mentorer: Interne eller eksterne vejledere tildeles af Postgraduate School baseret på den specifikke forskning emne og kvalifikationer og ekspertise vejleder Vejlederen giver overordnede faglig tilsyn og vejledning af den studerende til at sikre forsknings- krav... [-]