MA Cape Town - MA programmer i Cape Town - MA Cape Town

MA Cape Town - MA programmer i Cape Town - MA Cape Town

Kandidat

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Cape Town city er Sydafrikas primat byen, og lovgivende hovedstad med plads det nationale parlament. Det har en berømt port, og landemærker som Cape Point og Table Mountain som er turistattraktioner. Cape Town har et veletableret system for offentlige universiteter.

MA Cape Town - Tag din MA i Cape Town. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under MA Kandidat Sydafrika Cape Town. Prøv vores kategori Master Kandidat i stedet.

Search for similar programs here