MA Port Elizabeth - MA programmer i Port Elizabeth - MA Port Elizabeth

MA Port Elizabeth - MA programmer i Port Elizabeth - MA Port Elizabeth

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Port Elizabeth City, også kaldet The Bay er en af ​​de store byer i Sydafrika. Byen har en historie, der daterer sig tilbage til 1820 som en central havn under det britiske forlig. Vista University, den største i det sydlige Cape findes her.

MA Port Elizabeth - Tag din MA i Port Elizabeth. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

MPhil I Udviklingsfinansiering (kursusaktiviteter)

Nelson Mandela Metropolitan University
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 4  February 2018 Sydafrika Port Elizabeth + 1 mere

MPhil i Development Finance (Kursusaktiviteter) [+]

Dette program er godkendt i form af nye videregående uddannelser Qualification Framework (HEQF).

ADGANGSKRAV

En fire-årig bachelor eller Honours i økonomi, handel, regnskab, finans eller andre finans-relaterede grader eller postgraduate eksamensbeviser på NQF niveau 8, med en samlet hovedet af 60%. Entré er underlagt afdelingerne udvælgelseskriterier som fastsat af fakultetet forvaltningskomité. Vil blive foretrukket til de ansøgere med dokumenteret erhvervserfaring i de finansielle afdelinger i udvikling bank og ikke-bank finansielle institutioner offentligt koblet udvikling finansielle afdelinger eller andre institutioner som kommuner og NGO'er.

RE-ADGANGSKRAV

Regel G4.8.5 gælder. En kandidatuddannelse kandidat er ikke tilladt at gentage en mislykket modul mere end én gang.... [-]


Ma I Udviklingsstudier (kursusaktiviteter)

Nelson Mandela Metropolitan University
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år February 2018 Sydafrika Port Elizabeth + 1 mere

NMMU er det eneste universitet i Sydafrika tilbyder postgraduate uddannelser i koncernens Dynamics. Programmerne er akkrediteret af SA Bestyrelse rådgivere til ikke-terapeutiske indgreb, og er udviklet til at gøre det muligt for eleverne at tilegne en avanceret forståelse af teorien om gruppedynamik, dens anvendelse, og specifik færdighedstræning i forbindelse med behandlingen grupper / teams inden for et stort udvalg af uddannelses- og ikke-undervisningsmiljøer. [+]

Indledning

En forskning afhandling om et godkendt emne.

NMMU er det eneste universitet i Sydafrika tilbyder postgraduate uddannelser i koncernens Dynamics. Programmerne er akkrediteret af SA Bestyrelse rådgivere til ikke-terapeutiske indgreb, og er udviklet til at gøre det muligt for eleverne at tilegne en avanceret forståelse af teorien om gruppedynamik, dens anvendelse, og specifik færdighedstræning i forbindelse med behandlingen grupper / teams inden for et stort udvalg af uddannelses- og ikke-undervisningsmiljøer.

De forskningsområder omfatter mange af nutidens største udfordringer. Disse spænder fra globalisering, maritim udvikling, mangfoldighed og identitet, fattigdomsbekæmpelse, social kapital, menneskelig sikkerhed, fred og udvikling, modkøb og industriel udvikling, hiv / aids og tværkulturel ledelse.... [-]