MA Port Elizabeth - MA programmer i Port Elizabeth - MA Port Elizabeth

MA Port Elizabeth - MA programmer i Port Elizabeth - MA Port Elizabeth

Kandidat

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. En master 's grad forbereder eleverne til at lede eller styre. En master 's grad forbereder også en person for en række beskæftigelser gennem specialiserede undersøgelse af et felt.

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Port Elizabeth City, også kaldet The Bay er en af ​​de store byer i Sydafrika. Byen har en historie, der daterer sig tilbage til 1820 som en central havn under det britiske forlig. Vista University, den største i det sydlige Cape findes her.

MA Port Elizabeth - Tag din MA i Port Elizabeth. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under MA Kandidat Sydafrika Port Elizabeth. Prøv vores kategori MA Sydafrika i stedet.

Search for similar programs here