Filter
Humanistiske kandidater
USA Missouri Missouri Studietype: alle Hastighed: alle

Teknologi Missouri - Teknologi-uddannelser i Missouri Teknologi, Missouri

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.

Selvom teknologien kan virke som en moderne udvikling, har mennesker været ved hjælp af teknologi, da de begyndte at konvertere naturressourcer i værktøjer. For eksempel kunne forståelsen af ​​brand og dens anvendelse i forhistoriske madlavning betragtes som en facet af teknologi.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Teknologi Missouri - Tag din MA i Missouri. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre studiemuligheder i USA

2 Resultater i Teknologi, Missouri

Webster University Online

MA i Information Technology Management (ITM) program er designet til at uddanne og udvikle ledere, der effektivt kan styre planlægning, design, udvælgelse, implementering ... [+]

Master of Arts i Informationsteknologi Management

MA i Information Technology Management (ITM) program er designet til at uddanne og udvikle ledere, der effektivt kan styre planlægning, design, udvælgelse, implementering, brug og administration af nye og konvergerende informations- og kommunikationsteknologier. Programmet læseplan giver eleverne den tekniske viden og ledelse viden og færdigheder, der er nødvendige for effektivt at integrere folk, informations- og kommunikationsteknologier og forretningsprocesser til støtte for organisatoriske strategiske mål.

MA i informationsteknologiledelse er akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Business Schools and Programs (ACBSP).

LæringsresultaterStuderende vil kunne forklare den vigtige terminologi, fakta, begreber, principper, analytiske teknikker og teorier, der anvendes inden for informationsteknologiledelse.Studerende vil effektivt kunne anvende vigtige terminologi, fakta, begreber, principper, analytiske teknikker og teorier anvendt inden for informationsteknologiledelse ved analyse af komplekse faktuelle situationer.Studerende vil være i stand til effektivt at integrere (eller syntetisere) vigtige fakta, begreber, principper og teorier inden for informationsteknologiledelse, når man udvikler løsninger til mangesidede informationsteknologiledelsesproblemer i komplekse faktuelle situationer.Program Curriculum... [-]
USA St. Louis
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
Online
Læs mere på dansk
Webster University

Master of Arts (MA) i informationsteknologi management (ITM) grad er designet til at uddanne og udvikle ledere, der effektivt kan styre planlægning, design, valg, impleme ... [+]

MA Information Technology Management

Master of Arts (MA) i informationsteknologi management (ITM) grad er designet til at uddanne og udvikle ledere, der effektivt kan styre planlægning, design, valg, implementering, brug og administration af nye og konvergerende informations- og kommunikationsteknologier. Programmets læseplan giver de studerende den tekniske viden og ledelsesviden, der er nødvendige for effektivt at integrere mennesker, informations- og kommunikationsteknologier og forretningsprocesser til støtte for organisatoriske strategiske mål.

LæringsresultaterStuderende vil kunne forklare den vigtige terminologi, fakta, begreber, principper, analytiske teknikker og teorier, der anvendes inden for informationsteknologiledelse.Studerende vil effektivt kunne anvende vigtige terminologi, fakta, begreber, principper, analytiske teknikker og teorier anvendt inden for informationsteknologiledelse ved analyse af komplekse faktuelle situationer.Studerende vil være i stand til effektivt at integrere (eller syntetisere) vigtige fakta, begreber, principper og teorier inden for informationsteknologiledelse, når man udvikler løsninger til mangesidede informationsteknologiledelsesproblemer i komplekse faktuelle situationer.... [-]
USA St. Louis
August 2020
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk