Filter
Humanistiske kandidater
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Teologi-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

Når det kommer til kollegiale sysler, kan en Master of Arts være en god måde for eleverne at modtage et godt afrundet uddannelse. Kursusaktiviteter relateret til storbyområder typisk involverer humanistiske kurser, såsom kommunikation, filosofi og engelsk. Som et resultat, MA kandidater har en bred vifte af karrieremuligheder til deres rådighed.

Når spørger, hvad er en MA i teologi, skal eleverne være opmærksomme på de mange dybe muligheder, der kan findes i dette område af undersøgelsen. Disse grader ofte medføre en række teologiske kurser, og mange af dem, der forfølger disse grader gå ind lærerstillinger. Programmer kan omfatte studiet af moralske principper, filosofi, og selv religionshistorie. For dem, der søger en rolle blandt gejstligheden, vil undersøgelser også involvere religiøse skrifter og ceremoni.

Med en MA i teologi, vil de studerende være medvidende om mange fascinerende moralske og filosofiske spørgsmål.Derudover kan kandidater finde sig selv som skattede medlemmer af et fællesskab eller opsamle lærerstillinger på en række akademiske institutioner. Sådanne sysler kan tilbyde kandidater en enorm følelse af personlig tilfredsstillelse stammer fra evnen til at hjælpe folk i nødens stund.

Tuitions satser kan variere meget, når det kommer til grader i teologi. Samlet undervisning prisen kan svinge baseret på placeringen af institutionen, samt typen af uddannelsesforløb. I denne forbindelse skal de studerende bestemme den bedste løsning for deres finansielle situation.

De hovedfag i teologiske studier kan se frem til et væld af karrieremuligheder efter endt uddannelse. Nogle vil måske vælge at forfølge en position inden for kirken som et præsteskab medlem, som kan tilbyde kandidater en stor følelse af personlig realisering.Karriere i den akademiske verden er også ganske rigeligt, samt at skrive poster relateret til religiøse studier. Forskning muligheder er også tilgængelige, ofte i forbindelse med en historisk læsning af religion.

Takket være online undersøgelser, kan alle elever får den omfattende uddannelse, de fortjener. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

70 Resultater i Teologi

Evangelische Theologische Faculteit, Leuven

Kandidatuddannelsen i teologi og religionsstudier (120 ECTS - 2 år) giver dig mulighed for at undervise, lede organisationer og kirker og deltage i aktuelle teologiske de ... [+]

Master of Arts i teologi og religionsstudier

Kandidatuddannelsen i teologi og religionsstudier (120 ECTS - 2 år) giver dig mulighed for at undervise, lede organisationer og kirker og deltage i aktuelle teologiske debatter relevante for kirken og samfundet.

Udover fokus på grundlæggende og metodologiske spørgsmål tilbyder kandidatuddannelsen en bred vifte af kurser om specifikke emner. Tutorials og seminarer styrker din forskningskompetence. Samtidig erhverver du evner til ledelse eller pastorale roller og udvikler din teologi personligt. I kandidatafhandlingen lærer du at gøre et selvstændigt bidrag til teologisk forskning. Programmet, der læres på engelsk , er designet til internationale studerende. Specialiseringer ... [-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Aga Khan University: ​​Institute for the Study of Muslim Civilisations

Baseret i det centrale London tilbyder Aga Khan University Institute for the Study of Muslim Civilisations (ISMC) to-årigt MA-program en karakteristisk måde at forstå mus ... [+]

Baseret i det centrale London tilbyder Aga Khan University Institute for the Study of Muslim Civilization (ISMC) to-årigt MA-program:

En karakteristisk måde at forstå muslimske civilisationer, som de har udviklet sig over tid.Understreger pluraliteten og kompleksiteten i muslimske kulturer fra fortiden og nutiden og studerer dem som en del af verdens kulturer.Anvender redskaber fra samfundsvidenskab og humaniora som ramme for læring.

Inden for samfundsvidenskab og humaniora studerer vores studerende en række emner, herunder udviklingsstudier, økonomi, statsvidenskab, kunst, arkitektur, historie, litteratur, sammenlignende religion og jura.

MA-programmet består af et antal kerne- og valgfrie kurser, der inkluderer et feltbaseret sprog immersionsprogram (arabisk, persisk), et kommunikations- og ledelsesprogram samt feltarbejde, der bidrager til en afhandling.... [-]

Det Forenede Kongerige London
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bishop Grosseteste University

Vores teologi ... [+]

Oversigt

Vores teologi

Nøgle FaktaPris: MastersVarighed: 1 eller 2 årStudietilstand: Fuld / deltidStartdato: oktoberTildelingsinstitution: Bishop Grosseteste UniversityInstitutionskode: B38AdgangskravDu bliver nødt til at have opnået eller forudsagt at opnå, normalt en bachelor honours grad i et humaniora eller samfundsvidenskab relateret fag (eller tilsvarende).Derudover er alle studerende nødt til at betale £ 57,20 for en forbedret videregivelse fra spærringstjenesten.

Om kurset

Gennem dette MA vil du udvikle din evne til at ramme et teologisk eller filosofisk argument, få ekspertise i at fortolke kilder og få en større forståelse af den rige række religiøse oplevelser i vores verden. Et par nøglemoduler giver dig mulighed for at udforske religiøs dialog og konflikt, udforske teologien for litteratur, film og tv, bidrage til den samtidige debat mellem troende og ikke-troende og opdage religionens filosofi.... [-]

Det Forenede Kongerige Lincoln
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
St John's College

Denne post-graduate grad i teologi, ministerium og mission, er valideret af Durham University som en del af Common Awards-ordningen. Det er en mulighed for at udvikle teo ... [+]

Denne post-graduate grad i teologi, ministerium og mission, er valideret af Durham University som en del af Common Awards-ordningen. Det er en mulighed for at udvikle teologiske studier, der er ideelle for dem, der er involveret i enhver tjeneste i Kirken, enten lægge eller ordineres. Det er særligt velegnet til dem i ministeriet eller senere, hvor sabbatsorlov giver mulighed for yderligere undersøgelse og refleksion. Det er et fjernundervisning kursus designet til at passe rundt om dit arbejde og andre forpligtelser.

MA er normalt åben for dem med en god teologi grad. Afhængigt af dine tidligere kvalifikationer og erfaring kan kurset normalt udfyldes om tre år.

MA moduler

Du vil studere 7 niveau 7 moduler, deltid over tre år, relaterer teologisk viden til din professionelle... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
Online
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Theology and Religious Studies

... [+]

Ansøgningsfrist 1. marts 2018 (for ikke-EØS-borgere) 1. juni 2018 (for EØS-borgere)

KU Leuven bruger et online ansøgningssystem.

[-]
Belgien Leuven
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Protestant Theological University

Theologian er et engelsklæret intensivt kandidatuddannelse, akkrediteret af den hollandsk-flamske akkrediteringsorganisation. Det begynder i september hvert akademiske år ... [+]

Akademisk ekspertise og interkulturel læring

Theologian er et engelsklæret intensivt kandidatuddannelse, akkrediteret af den hollandsk-flamske akkrediteringsorganisation. Det begynder i september hvert akademiske år, og varer et år (60 ECTS). På grund af dets forskningsfokus og det høje akademiske niveau er programmet særdeles velegnet til en anden kandidatgrad, der forbereder sig på en undervisningsministerium og / eller ph.d.-studier.

Programmet tilbyder en hermeneutisk og kontekstuel tilgang i alle teologiske underdiscipliner og flere muligheder for interkulturelt møde og interaktion med studerende fra hele verden. Som deltager i programmet lærer du om forskellige kulturelle baggrunde og teologiske sammenhænge. Det er derfor en virkelig international og interkulturel oplevelse!... [-]

Holland Amsterdam Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Southern Baptist Theological Seminary

Master of Arts er det grundlæggende kandidatuddannelsesprogram, der giver uddannelse og træning for enkeltpersoner til at tjene i en række forskellige ledelsesroller på m ... [+]

Master of Arts (MA)

Master of Arts er det grundlæggende kandidatuddannelsesprogram, der giver uddannelse og træning for enkeltpersoner til at tjene i en række forskellige ledelsesroller på ministeriet.

Et opkald til ministeriet er et opkald til forberedelse.

For dem, der kaldes til at tjene i dagens udfordrende og skiftende verden, tilbyder Southern Seminary den bedst mulige forberedelse.

Master of Arts DegreesApologetik §Bibelsk Rådgivning †Kristen uddannelse *Kirkens ministerier *Discipleship and Family Ministry *Islamiske studierLedelse*missionsteologi *Teologiske studier (Billy Graham School) - Interkulturelt lederskab ‡Teologiske studier (Billy Graham School) - Lay Leadership ‡Teologiske studier (Teologiskole) - Lay Leadership ‡Tilbedelsesledelse *... [-]
USA Louisville
August 2020
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Drew University

Dette er et af de mest presserende spørgsmål i vores tid - og en kompliceret uden enkle svar. For dem, der er klar til at tackle det, inviterer Master of Arts in Religion ... [+]

Følg din nysgerrighed

Hvordan skaber og genindfører religionen verden?

Dette er et af de mest presserende spørgsmål i vores tid - og en kompliceret uden enkle svar. For dem, der er klar til at tackle det, inviterer Master of Arts in Religion (MAR) grad dig til at studere verden, da den er formet af religiøse arv, ideer, lidenskaber og livsstil.

MAR er for:

Dem, der forbereder sig til ph.d.-studierFagfolk søger at udvikle faglige legitimationsoplysninger for felter, herunder uddannelse, administration, journalistik eller bibliotekarierMennesker i en række forskellige erhverv, der ønsker at følge deres nysgerrighed om de store spørgsmål om mening, værdier og verden... [-]
USA Madison
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
University of San Francisco - School of Education

Kandidatuddannelsen i katolsk uddannelsesledelse forbereder kandidater til effektivt lederskab som administratorer i katolske grundskoler og sekundære skoler og for bispe ... [+]

Det

Program levering

For at imødekomme behovene hos fagfolk, følger programmet en skema af alternative weekendklasser, der indkøber ni gange et semester (fredag ​​aftener og hele dagen lørdage).

KURSETALJER

CORE CURRICULUM | 24 KREDITER

CEL 640 - Historie og principper for katolsk uddannelse (3)CEL 641 - Privat skolelov (3)CEL 642 - Moral Development (3)CEL 644 - Læreplan og instruktionsledelse i katolske skoler (3)CEL 650 - Katolsk ledelse og uddannelsesadministration (3)CEL 651 - Erhverv og finansiering for katolske skoler (3)CEL 653 - Personaleledelse i Katolske Skoler (3)CEL 690 - MA kulminerende projekt (3)

VALGER | 6 KREDITER

De resterende 6 point er optjent i valgfrie kurser udvalgt blandt de i katolsk uddannelsesledelse eller dem, der tilbydes af andre kandidatuddannelser i skolens skole.... [-]

USA San Francisco
September 2020
Engelsk
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Northwestern St. Paul

Vær forberedt på ledelse i kirker, nonprofitorganisationer og andre trobaserede organisationer. Vores fuldt online eller blandede kandidatuddannelser i Ministerium Leders ... [+]

Oversigt

Vær forberedt på ledelse i kirker, nonprofitorganisationer og andre trobaserede organisationer. Vores fuldt online eller blandede kandidatuddannelser i Ministerium Lederskab forbereder dig med de åndelige værktøjer og ledelsesværktøjer, du har brug for for at lede organisationer, kommunikere effektivt og påvirke din organisation, lokalsamfund og verden for Kristus. Vælg mellem syv forskellige vægtspor for at forme denne grad til at opfylde dine unikke professionelle og ministerielle mål.

7 Vægtspor

Programmet giver syv 12-kreditvægtsspor.

36 point

Dette er en fokuseret 36 kredit timers praktisk ministerium grad.

MAML MDiv-option

Ansøg mod en Master of Divinity-grad. Kandidat med begge grader i så få som 76 studiepoeng.... [-]

USA Saint Paul
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 22 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Istanbul Sehir University

ŞEHİR Islamic Studies Graduate Program venter sine studerende med et akademisk personale med fremtrædende navne inden for nutidige islamiske verden og klassiske islamiske ... [+]

Oversigt

ŞEHİR Islamic Studies Graduate Program venter sine studerende med et akademisk personale med fremtrædende navne inden for nutidige islamiske verden og klassiske islamiske videnskaber, især som har omfavnet en tværfaglig tilgang i deres forskning for islamiske studier, evaluerer den traditionelle viden i overensstemmelse med moderne behov ved at tage hensyn til de nye udviklinger og processer og løfter om at give deres studerende en effektiv og rådgivende rådgivning.

Islamiske studier

Islamiske studier er et af hovedmålene for det islamiske studium graduate program at træne stærke, veludstyrede, ansvarlige og moralske akademikere, der er klar til at træne andre. Programmets væsentligste udgang er, at det gør det muligt for de studerende at realisere deres mål om at producere en topkvalitet afhandling inden for deres forskningsområde. Studerende, der gennemfører dette program, når også et niveau, hvor de vil være i stand til korrekt at læse og forstå de grundlæggende ressourcer i de islamiske videnskaber samt de vigtigste eksempler på litteraturen som tilhører deres valg af disciplin. Desuden opnår de også færdigheder som succesfuld anvendelse af grundforskning og akademisk skriveteknik. Efter eksamen fra dette program vil de studerende have det grundlæggende og endda mere end det nødvendige grundlag for at modtage accept fra ph.d.-uddannelser, hvor de yderligere vil forbedre deres ekspertise og skabe kvalificeret viden.... [-]

Tyrkiet Istanbul
September 2020
Tyrkisk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Det arabiske og islamiske studium MA-program i Georgetown søger at fremme viden og forståelse af klassisk og moderne islamisk tanke og give forståelse for arabofonkultur ... [+]

Det arabiske og islamiske studium MA-program i Georgetown søger at fremme viden og forståelse af klassisk og moderne islamisk tanke og give forståelse for arabofonkultur og intellektuel historie i de moderne og moderne perioder. Med særlig vægt på arabiske tekststraditioner tilbyder programmet uddannelsesuddannelse i studiet af sprogene, litteraturen og tanken om den islamiske verden og introducerer eleverne til videnskabelige tilgange til studiet af islam.

Indtastning af studerende skal have en arabisk sprogkompetence svarende til mindst det, der opnås ved udgangen af ​​det tredje år med intensiv sprogstudie i bacheloruddannelsen på Georgetown University. I den første uge af deres første akademiske år skal studerende, der er indfødte arabiske talere, tage en arabisk sprogeksamen administreret af afdelingen.... [-]

USA Washington
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vancouver School of Theology

Koncentrationen i åndelig pleje er designet til dem, der har til hensigt at forfølge kald som spirituelle plejepersoner i indstillinger som sundhedsfaciliteter, fængsler ... [+]

OVERSIGT OVER PROGRAM

Koncentrationen i åndelig pleje er designet til dem, der har til hensigt at forfølge kald som spirituelle plejepersoner i indstillinger som sundhedsfaciliteter, fængsler og korrigerende faciliteter. Denne specialisering er designet til at være i overensstemmelse med de provinsielle regeringsrammer for BC og de canadiske forening for spirituel pleje certificeringskrav. Inden for 24 måneder kan eleverne opfylde kravene til BC-standarder for en spirituel sundhedspraktiker. En yderligere avanceret enhed og opholdstilladelse kræves af CASC for certificering som specialist. Disse er normalt afsluttet post-grad.

Dette program giver en integreret tilgang til læring, hvor pastorale studier er tilsigtet integreret med klinisk erfaring i terapeutiske metoder. Studerende / praktikanter er nedsænket i det moderne sundhedspleje kontekst og lære de pastorale lederskab færdigheder afgørende for at tjene inden for en institutionel ramme. Alle studerende skal videregive en beredskabsinterview med en af ​​VST-adjungerede fakultetets CPE-supervisorer, inden de bliver godkendt til programmet. Personer, der ønsker at tilmelde sig, bør være opmærksomme på den følelsesmæssige rigor, der er en del af CPE, og være forberedt på at fokusere fuldtids på deres studier, hvis de ønsker at gennemføre programmet i 24 måneder.... [-]

Canada Vancouver
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Africa International University

Dette er et 2-årigt program, der søger at give studerende en sund evangelisk teologisk uddannelse inden for afrikansk kontekst og forberede dem til tjeneste i kirken, par ... [+]

Master of Arts i teologi

Dette er et 2-årigt program, der søger at give studerende en sund evangelisk teologisk uddannelse inden for afrikansk kontekst og forberede dem til tjeneste i kirken, para-kirkeorganisationer og undervisningskarrierer i teologiske institutioner i Afrika og videre. Programmet lægger et fundament for den kristne tro og sigter mod at forberede og tilvejebringe grundlæggende teologisk viden, kompetencer og færdigheder for at gøre det muligt for den studerende at være en effektiv minister og lærer i den kristne tro.

Det koster Kshs.75.000 ($ 750) undervisning pr. Semester.

Indtagelsen er i august / september, december / januar og april / maj hvert år.... [-]

Kenya Nairobi
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Radboud University

Hovedvægten i det treårige kandidatuddannelse i teologi på Radboud University er forskning om kristen tro på det moderne samfund. Spændingen mellem universelle sandhedskr ... [+]

Åben dag

Ønsker du at lære mere om dette program, besøge vores campus og møde aktuelle studerende og ansatte? Deltag med os til Master's Open Day den 16. november 2019!

ProgramoversigtDette program er designet til studerende med baggrund i teologi eller et beslægtet område (plus en færdighed i hebraisk og græsk til specialisering i bibelsk eksegese)Få færdigheder i at analysere de centrale begreber og praksis for tro for at bidrage til implementeringen af opgaver i teologien; og udføre videnskabelig forskning om et emne inden for din specialiseringDu får indblik i den brede vifte af teologisk undersøgelse, og afhængigt af din specialisering fokuserer du på teologi fra et litterært, historisk, praktisk eller systematisk synspunktForbered dig på en karriere inden for spiritaul-pleje, beslutningstagning, uddannelse eller forskningHvorfor studere teologi på Radboud University ?... [-]
Holland Nijmegen
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk