MA Chonburi - MA programmer i Chonburi - MA Chonburi

MA Chonburi - MA programmer i Chonburi - MA Chonburi

Kandidat

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Thailand (ประเทศไทย), officielt Kongeriget Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) er et land i Sydøstasien med kyster på Andaman Hav og Golfen af ​​Thailand. Hovedstaden Bangkok er i starten af ​​mange besøgende 'ruter, og mens en moderne by, det har en rig kulturarv.

Chonburi Byen er en af ​​de centre for forskning især for de mennesker, der måtte ønske at fortsætte deres uddannelse til skibsførere og ph.d. grader. Denne by har ikke forskningsbaseret universitet, men det har flere højere forskningscentre.

MA Chonburi - Tag din MA i Chonburi. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I Interaktionsdesign

Asian University Thailand
på universitet Fuldtid 1 - 2 år June 2018 Thailand Chonburi Bangkok + 1 mere

Det Interaction Design programmet kræver studerende til at udvikle deres hands-on kreative og praktiske færdigheder, samt de mere teoretiske aspekter af interaktionsdesign. [+]

Master of Arts i Interaction Design

&nbsp

Med 3 valg af studieplan (rettet mod studerende fra forskellige baggrunde), 3 udgangssteder (giver forskellige dybder af forsøget), og 3 længder selvfølgelig (støtte elevernes workflow behov), er denne herres designet til at være 'brugervenlig' . Klasser spænder fra design teori og design forskning gennem færdigheder workshops til prak-cal 'hands-on' projekt-centreret læring.

&nbsp

Studerende får mulighed for at tilbringe mindst et år at forfølge deres Interaction Design beslægtede interesser på eksamensprojekter centreret omkring emner som kritisk diskurs, semiotisk analyse, Social Narrative, Expe-velse Design, kommunikative miljøer, Pervasive Networks, Mønster Sprog, Media Kanalisering, Posthuman Etik, Multi-sense Engagement, Digital ontologi, Materielle Interaktioner og "Glocal" Mangfoldighed.... [-]