$close

Filtre

Se resultater

Transportdesign-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts (MA) er en postgraduate grad, der normalt kræver et til tre års intensiv studie. Studerende har typisk mulighed for at forbedre deres teoretiske viden, samtidig med at man opnår førstehånds erfaring inden for en bestemt disciplin. Efter eksamen kan eleverne nyde flere jobmuligheder og øget indtjeningsevne. Hvad er en MA i transportdesign? Denne uddannelse forbereder kandi… Læs mere

En Master of Arts (MA) er en postgraduate grad, der normalt kræver et til tre års intensiv studie. Studerende har typisk mulighed for at forbedre deres teoretiske viden, samtidig med at man opnår førstehånds erfaring inden for en bestemt disciplin. Efter eksamen kan eleverne nyde flere jobmuligheder og øget indtjeningsevne.

Hvad er en MA i transportdesign? Denne uddannelse forbereder kandidater til at skabe køretøjer til at opfylde behov og ønsker hos forbrugere og andre kunder. Motorkøretøjsdesign er et typisk fokusområde, men nogle programmer lægger også vægt på fly, vandfartøjer og andre former for jordtransport, herunder masseforsendelsessystemer. Studerende lærer normalt om principper for interiør og udvendig design sammen med strategier for at gøre køretøjer sikrere, brændstofeffektive, overkommelige og miljøvenlige.

Dette uddannelsesprogram hjælper eleverne med at skære deres kreative færdigheder, mens de lærer om pragmatiske spørgsmål inden for området. Denne blandede viden gør det muligt for kandidater at forfølge forskellige job, lige fra at skabe design til at fungere som konsulenter eller vejledere.

Omkostningerne forbundet med at tjene en MA i Transport Design varierer mellem institutionerne. Forskelle i programlængde og lokale leveomkostninger kan også bidrage til afvigelser i de endelige omkostninger ved at tjene denne grad. I betragtning af dette kan elever, der vurderer potentielle udgifter, drage fordel af at kontakte hver institution direkte for at spørge om kendte omkostninger.

En kandidatgrad i transportdesign giver mulighed for en kandidat til at forfølge en række karrieremuligheder. Disse fagfolk kan arbejde for at skabe nye konceptbiler eller raffinere eksisterende designs for at opnå et bestemt mål, som f.eks. Forbedring af passagerernes sikkerhed eller minimering af energispild. Kandidater, hvis programmer omfattede kurser på masseforsendelse, kan også arbejde på at udvikle nye offentlige systemer, der appellerer til et bredere publikum eller løser lokale transportproblemer.

I dag har eleverne mulighed for at tjene denne mastergrad helt online. Dette kan gavne dem med travle tidsplaner, begrænsede budgetter eller begrænset geografisk adgang til institutioner, der tilbyder dette program. Hvis du er interesseret i denne mulighed, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Umeå Institute of Design - Umeå University
Umeå, Sverige

Den MA i Transport Design-programmet er enestående i sin rækkevidde af interesse, der beskæftiger sig med hele transport feltet design i samarbejde med industrien. Studerende ... +

Den MA i Transport Design-programmet er enestående i sin rækkevidde af interesse, der beskæftiger sig med hele transport feltet design i samarbejde med industrien. Studerende er uddannet til at have en ... -
MA
Fuldtid
2 år
Engelsk
Sep 2022
på universitet
 
Royal College of Art
London, Det Forenede Kongerige

At skabe designledere med evnerne til at påvirke.

At skabe designledere med evnerne til at påvirke. -
MA
Fuldtid
15 måneder
Engelsk
på universitet