$close

Filtre

Se resultater

Transportteknologi-programmer, Søg efter den bedste MA-programmer her! - MA

En Master of Arts er en postgraduate grad, som mange studerende vælger at tjene efter at sikre deres bachelorgrader. Dette studieforløb giver eleverne mulighed for at demonstrere deres teoretiske forståelse og praktiske færdigheder ved at færdiggøre ca. to år med streng kurser. Hvad er en MA i transportteknik? Denne grad udstyrer eleverne til at designe og bygge offentlige transportsystem… Læs mere

En Master of Arts er en postgraduate grad, som mange studerende vælger at tjene efter at sikre deres bachelorgrader. Dette studieforløb giver eleverne mulighed for at demonstrere deres teoretiske forståelse og praktiske færdigheder ved at færdiggøre ca. to år med streng kurser.

Hvad er en MA i transportteknik? Denne grad udstyrer eleverne til at designe og bygge offentlige transportsystemer, der gør det muligt for folk at flytte effektivt og sikkert, såsom veje, busnet og togsystemer. Studerende lærer også at styre eller vurdere disse systemer. Studerende kan studere trafikkontrol, materialeanvendelse, logistik, trafikvidenskab og adfærd underlagt menneskers rejse. Kursusarbejdet kan også fokusere på de sikkerhedsmæssige, økonomiske og miljømæssige problemer, som vellykkede kandidater kan støde på under deres karriere.

At tjene denne grad kan hjælpe kandidater få adgang til et voksende felt, hvor kvalificerede fagfolk er efterspurgte. Den stigende befolkning og koncentrationen af ​​mennesker i byområder har skabt en betydelig belastning på de fleste bytransit-systemer. En professionel med en MA i Transport Engineering er klar til at komme ind og lykkes i denne industri.

Omkostningerne ved at tjene denne grad afhænger af flere faktorer. Institutionerne kan indstille særskilte undervisning og gebyrer, og det tidsrum, der er nødvendigt for at gennemføre programmet, kan også påvirke de endelige omkostninger. Derfor bør eleverne kontakte institutioner, der tilbyder denne grad direkte for et mere præcist estimat af omkostninger.

Efter afslutningen af ​​dette program er kandidater parat til at arbejde som designere og ledere inden for transportbranchen. De kan udvikle helt nye transitsystemer, overvåge driften af ​​eksisterende systemer eller arbejde med at optimere ældre systemer. Disse fagfolk kan også fungere som regelmæssige rådgivere eller freelance konsulenter, der hjælper offentlige enheder med at vurdere nuværende transportpolitikker, foreslåede initiativer og igangværende projekter.

Kandidater kan vælge mellem at tjene denne grad online eller gennem konventionelle kurser. Online learning appellerer til mange elever fordi det giver dem mulighed for at forfølge grader uden at flytte eller påtage sig unødige omkostninger. Interesserede elever kan nemt sammenligne de tilgængelige muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den skole du ønsker.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Art Center College of Design
Pasadena, USA +1 Mere

Studerende på Art Centers Graduate Program i Transport Design vil bidrage til at ændre tankegangen i den automotive industri og den bredere felt af transport og personlig mobi ... +

Studerende på Art Centers Graduate Program i Transport Design vil bidrage til at ændre tankegangen i den automotive industri og den bredere felt af transport og personlig mobilitet. -
MA
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet