Filter
Humanistiske kandidater
Danmark Studietype: alle Hastighed: alle

Turisme og hotelvirksomhed i Danmark - Turisme og hotelvirksomhed-uddannelser i Danmark Turisme og hotelvirksomhed

En master 's grad er en akademisk grad gives til personer, der har gennemgået undersøgelse, der påviser en beherskelse eller high-orden overblik over et specifikt fagområde eller område af professionel praksis.

Danmark 's videregående uddannelse lægger vægt på det tekniske videregående uddannelser gennem universitetets læring. De fleste af de danske universiteter tilbyder også kvalitet international studerende kultur på grund af sin afslappede skandinaviske attitude.

Turisme og hotelvirksomhed i Danmark - Tag din MA i Danmark. Alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Andre studiemuligheder i Europa

1 Resultater i Turisme og hotelvirksomhed, Danmark

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Southern Denmark

adgangskrav Bachelor of Art (BA) i Business, Sprog og Kultur (turisme International and Leisure Management) har ret til at blive optaget. Studerende med andre tilsva ... [+]

adgangskrav

Bachelor of Art (BA) i Business, Sprog og Kultur (turisme International and Leisure Management) har ret til at blive optaget. Studerende med andre tilsvarende bacheloruddannelser vil være kvalificeret til optagelse efter en vurdering fra studienævnet.

[-]
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk