MA Gaziantep - MA programmer i Gaziantep - MA Gaziantep

MA Gaziantep - MA programmer i Gaziantep - MA Gaziantep

Kandidat

En Master of Arts eller MA er en kandidatgrad typisk tjent efter et program for undersøgelse af de fine kunst, humaniora, samfundsvidenskab eller andre lignende koncentrationer. Disse programmer har tendens til at vare et til to år.

Tyrkiet, officielt Republikken Tyrkiet, er et transkontinentale land, som ligger for det meste på Anatolien i det vestlige Asien og på East Thrakien i det sydøstlige Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltager i paneuropæiske udvekslingsprogrammer for studerende (Socrates, Erasmus og lignende). Nogle har også aftaler med ikke-europæiske universiteter, også.

Gaziantep er byen med en lang historie, fordi det er en af ​​de ældste kontinuerligt beboede byer på Jorden, stammer fra 3650 f.Kr.. Der er to offentlige og et privat universitet.

MA Gaziantep - Tag din MA i Gaziantep. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Kandidat I Internationale Anliggender

Zirve University
på universitet Fuldtid 4 semestre September 2018 Tyrkiet Gaziantep

Den International Relations postgraduate program er designet til at give de studerende avanceret viden i internationale politiske, sociale, økonomiske, kulturelle og miljømæssige spørgsmål. [+]

Zirve University International Relations tilbyder en MA grad for studerende, der er interesseret i at studere internationale forbindelser på et avanceret niveau. Vores tværfaglige program fokuseres på studiet af de skiftende relationer mellem internationale aktører, herunder deres politiske, økonomiske og kulturelle interaktioner.

Afdelingen lægger vægt på at levere tilstrækkelige kvalifikationer til fagligt arbejde og sin bekymring med udviklingen af ​​indgående kendskab til de spørgsmål i internationale relationer afspejles i programmet med en række avancerede kurser. Kurserne er udformet som seminarer, hvor de studerendes deltagelse er afgørende. Vores akademiske medarbejdere omfatter eksperter internationalt anerkendt inden for deres område, og instituttet har mange medarbejdere og venner i organisationer i og uden for Europa. Studerende, der vælger Institut for International Relations vil finde sig nyder undervisning i små klasser med rig mulighed for at interagere med andre studerende og med personale, og til at udvikle en række faglige og personlige kompetencer. De kan deltage i instituttets livlige forskningsdagsorden af ​​seminarer, kollokvier og elev-ledede præsentationer. Instituttet er forpligtet til at internationaliseringen af ​​sin postgraduate pensum, og planlægger studerendes udvekslingsmuligheder med vores partnerinstitutioner globalt. ... [-]