MA Freiburg - MA programmer i Freiburg - MA Freiburg

MA Freiburg - MA programmer i Freiburg - MA Freiburg

Kandidat

Masteruddannelser, almindeligvis kendt som MA, er ph.d.-grader i mindst et år, og nogle gange to år bliver de undervist grader normalt kræver nogle egentlige forskning. MA er den mest almindelige betegnelse for en kandidatgrad, og er ofte brugt.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

I den sydvestlige del af Tyskland hvile Freiburg by. Det har sølvminer i Mount Schauinsland at finansielt og økonomisk støtter byen. Det er hjemsted for den berømte Albert Ludwig universitetet i Freiburg langs andre uddannelses-og forskningsinstitutioner.

MA Freiburg - Tag din MA i Freiburg. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma E-lingo - Undervisning Engelsk Til Unge Elever (førskole Og Grundskole)

University of Education Freiburg
Undervisning både online og på universitetet Deltid 2 år October 2018 Tyskland Freiburg

E-LINGO er en deltidsstilling toårige postgraduat blended-learning kandidatuddannelsen, der fører til en kvalifikation i undervisning i engelsk til unge elever. E-LINGO master-award giver også adgang til uddannelser i læreruddannelsen og forskning på universitetsniveau. [+]

. E-LINGO er en deltidsstilling toårige postgraduat blended-learning kandidatuddannelsen, der fører til en kvalifikation i undervisning i engelsk til unge elever. E-LINGO master-award giver også adgang til uddannelser i læreruddannelsen og forskning på universitetsniveau. Hvad gør E-LINGO speciel? E-LINGO er en veletableret kandidatuddannelsen, som har held kvalificerede lærere i engelsk for unge elever i mere end et årti. Det har fået fremragende anmeldelser og er blevet brugt som model for andre blended-learning lærer kvalifikation kurser. Anerkender din erhvervserfaring Tidligere erhvervserfaring er en af ​​de adgangskrav og udgør 60 af de 240 point, der er nødvendige for at starte MA-programmet. Blended learning En fleksibel post-graduate-program kombinerer 5 x 2 dage ansigt-til-ansigt undervisning sessioner på campus i Freiburg, Tyskland og fjernundervisning online. FLEKSIBILITET Deltidsstudium giver dig mulighed for at kombinere akademisk undersøgelse med arbejde eller andre forpligtelser. Størstedelen af ​​programmet er leveret online via E-LINGO læringsplatform. Integration af sprog og indhold Sproglige færdigheder og undervisningsmetoder er udviklet samtidigt ved at udfylde kursusaktiviteter på engelsk, støttet af modersmål. Teori og praksis Du vil få mulighed for at udvikle forskning færdigheder og få praktisk erfaring gennem en kombination af teori og praksis. Du vil: diskutere de seneste teorier om undervisning sprog til unge elever og overveje, hvordan de kan anvendes i autentiske sammenhænge analysere autentiske klasseværelset videoer og undervisning / læring ressourcer til primær og førskoleundervisning samarbejde om at udvikle forskningsprojekter klasseværelset projekter i autentiske undervisningssammenhænge deltage i en to-ugers placering i et sprog klasseværelse. En international kandidatuddannelse E-LINGO master-award er fuldt Bologna-kompatibel, hvilket... [-]