MA Würzburg - MA programmer i Würzburg - MA Würzburg

MA Würzburg - MA programmer i Würzburg - MA Würzburg

Kandidat

Masters grader er mere alsidige end ph.d. kvalifikationer og har en bred vifte af faglige og akademiske programmer. Ifølge det amerikanske Department of Education, tre typer af masteruddannelser findes forskning, professionel og terminal. De mest populære kandidatuddannelser typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding af fagområder.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Würzburg Byen er hovedstad i Regierungsbezirk Unterfranken beliggende i Bayern, Tyskland. Den huser et stort fællesskab, der består af mere end 133.000 indbyggere sammen talrige akkrediterede institutioner for forskning og videnskab.

MA Würzburg - Tag din MA i Würzburg. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Master Of Arts I Internationale Socialt Arbejde Med Flygtninge Og Indvandrere

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt
på universitet Fuldtid 3 semestre March 2019 Tyskland Würzburg Schweinfurt + 1 mere

The Masters-programmet "International Socialt Arbejde med flygtninge og migranter" er et program-orienteret, træk, med hensyn til indhold og deling internationalt orienteret engelsksproget uddannelse. [+]

The Masters-programmet "International Socialt Arbejde med Flygtninge og Indvandrere" er et anvendelsesorienteret, træk, med hensyn til indhold og deling internationalt orienteret engelsksproget uddannelse.

Dette kursus undersøgelser er rettet mod potentielle studerende, der ønsker at yde et bidrag gennem akademisk anvendelsesorienteret kvalifikationer inden for socialt arbejde, med henblik på at - støtte og give flygtninge og indvandrere inden for en national kontekst, samt at fremme deres integration i værtssamfundet eller den interkulturelle åbning af basale tjenester og offentlig administration; Dette er især rettet mod at vinde udenlandske eksperter og deres respektive sproglige, kulturelle og religiøse baggrunde til Tysklands Socialt Arbejde; - Påtage sig og organisere hjælp til flygtninge i hotspot asylcentre i Den Europæiske Union eller flygtningelejre i UNHCR i regioner oprindelses- og transitlandene inden for en europæisk og international sammenhæng, for at sikre ordentlig adgang til beskyttelse af flygtninge og give et perspektiv på de mennesker berørt i sådanne faciliteter.... [-]