Filter
Humanistiske kandidater
Tyskland Biberach Studietype: alle Hastighed: alle

MA Biberach - MA programmer i Biberach - MA Biberach

Den MA grad er primært for studerende, der ønsker at forbedre deres almene matematikundervisning eller undervise.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

MA Biberach - Tag din MA i Biberach. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Hochschule Biberach University Of Applied Science

Biberach Universitet som et ekspertisecenter for byggeri og fast ejendom giver mange fordele: Kvalificeret uddannelse, intensive kontakter både mellem lærere og elever og ... [+]

Kandidatuddannelse i Business Administration (Bygning og Real Estate)

Den Biberach Universitetet som et ekspertisecenter for Byggeri / Real Estate giver mange fordele: Kvalificeret uddannelse, intensive kontakter både mellem lærere og elever samt til økonomien og til udenlandske universiteter og tilhørende løbende opdatering af undervisningen - alle, der gør vores kandidater eftertragtede fagfolk i økonomi.

Den Faculty of Management Biberach University træner virksomhedsledere, ud over deres erhvervsuddannelser en specialisering industri erhverve i bygge- og ejendomsbranchen. Studerende vil blive bekendt med branchespecifikke spørgsmål om virksomhedernes ledelse og kvalificerede til erhvervelse af ledelse og ledelsesfunktioner i de respektive industri.... [-]

Tyskland Ulm Biberach
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk