MA Idstein - MA programmer i Idstein - MA Idstein

MA Idstein - MA programmer i Idstein - MA Idstein

Kandidat

En MA eller kandidatuddannelse opnås ved de studerende efter afslutning af en en til to-årigt program studerer historie, engelsk eller andre fine arts eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding af forskning og kurser.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Med en befolkning på lidt over 20.000 indbyggere, er Idstein en by beliggende i Darmstadt i staten Hessen, Tyskland. Det har flere private, offentlige og statslige institutioner for videregående uddannelser.

MA Idstein - Tag din MA i Idstein. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Ma I Bæredygtig Markedsføring & Lederskab

Fresenius University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 - 6 semestre October 2018 Tyskland Idstein Köln + 1 mere

En kandidatuddannelse i Sustainable Marketing & Ledelse fra den officielt anerkendte Fresenius University of Applied Sciences tilbyder dig en enestående i Tyskland for at hjælpe dig med at opnå din professionelle mål mod åbning af nye markeder og kundegrupper via vedvarende virksomhedernes ledelse basis. [+]

Moderne ledelsesteori omhandler meget mere end bare finansielle overskud. De ansvarlige planer virksomhedsledelse og organiserer komplekse strømme af varer, energi, data og finansiering i forbindelse med sociale, økologiske, økonomiske og globale udfordringer. Grønne ideer og sorte tal er således komplementære virksomhedens mål, der kan opnås ved hjælp af bæredygtige marketing værktøjer.

Sideløbende elementære business fag, det tværfaglige læseplan omfatter også generel læring materiale fra områderne ledelse og markedsføring. Du vil desuden tilegne bløde færdigheder som lederskab adfærd og etik, og lære om de globale økonomiske sammenhænge.

Bæredygtighed er ikke et fashionabelt tendens, men er et "must" for alle globale og tyske virksomheder i fremtiden, hvis de ønsker at bevare og udvikle deres konkurrencemæssige fordele. Bæredygtig forvaltning kræver en ny måde at tænke i ukendte dimensioner. Nyhed af bæredygtighed og dets relevans for virksomheder til den situation, der hersker i dag, vil udløse et ubønhørligt stærk efterspørgsel efter højt kvalificerede fagfolk og ledere i denne sektor, som kun kan omfattes internt. På grund af den omfattende tværfaglige kompetenceprofil omfatter tekniske, metodiske og sociale færdigheder, MA-studerende, der fokuserer på området for bæredygtighed vil ikke kun finde karrieremuligheder i alle segmenter af erhvervslivet fra indkøb og logistik igennem til produktion, såvel som i regnskab og markedsføring , men vil også blive meget eftertragtede partnere for virksomhedernes konsulentvirksomheder. Dette brede spektrum af anvendelsesmuligheder gør Masters studieforløb i Sustainable Marketing & Leadership en uddannelse, der giver fremtidsudsigter til fremtiden og opfylder dagens markedskrav.... [-]