MA Nordrhein-Westfalen - MA programmer i Nordrhein-Westfalen - MA Nordrhein-Westfalen

MA Nordrhein-Westfalen - MA programmer i Nordrhein-Westfalen - MA Nordrhein-Westfalen

Kandidat

MA Anvendt lingvistik er den mest almindelige af et antal Masters eller MA som de er almindeligt kendt, som har en højere koncentration om videnskab og fokusere mindre på praksis i klasseværelset.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Nordrhein-Westfalen er den største stat i Tyskland. Det er også hjemsted for 4 af Tysklands største byer. Staten har over 17 millioner mennesker. Staten Nordrhein-Westfalen er hjemsted for 14 universiteter og over 50 gymnasier.

MA Nordrhein-Westfalen - Tag din MA i Nordrhein-Westfalen. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Mester Ledelse Og Forvaltning

IUBH Fernstudium
Online Fuldtid Deltid 2 - 6 semestre Åben tilmelding Tyskland Bad Honnef + 1 mere

Som den første og hidtil eneste tyske Fernhochschule tilbyder vi dig på engelsk kun online fjernundervisning Lederskab og ledelse specifikke indhold, som du forberede strategiske og operative opgaver i ledelse og som leder og forandringsledelse på internationalt plan. Allerede efter et år til den anerkendte grad! [+]

Master Ledelse og Management

Som den første og hidtil eneste tyske Fernhochschule tilbyder vi dig på engelsk kun online fjernundervisning Lederskab og ledelse specifikke indhold, som du forberede strategiske og operative opgaver i ledelse og som leder og forandringsledelse på internationalt plan. Allerede efter et år til den anerkendte grad!

Vi lægger særlig vægt på en høj fleksibilitet, fremragende kvalitet, en stærk praktisk orientering og en vifte af tjenester og innovation, der gør dig studere lettere. Vores vejledere sikre, at dine spørgsmål er besvaret, og dine studier gå rundt.

Alle studerende, der tilmelder, vil også modtage en iPad Mini Retina *. Således har du dine scripts, instruktionsvideoer og podcasts altid. * Handlingen afhængig af perioden, se www.iubh-fernstudium.de/iPad Fakta om fjernundervisning Master (MA) Ledelse og Management Grad: Master of Arts (MA) Studietid: enten 2, 3 eller 4 semestre Sprog: Engelsk CREDITS: 60 ECTS TESTS: 2-3 eksamener hvert semester til at gemme vores studiecentre i Tyskland, Østrig og Schweiz eller på verdensplan gennem 130 Goethe Institutes. Selv rent online baserede muligt! PRØVE PROGRAM: gratis 4 uger prøveperiode UDVIDELSE: gratis adgangskrav En udfyldt, bachelor-grad med min. 180 ECTS af et statsligt eller statsanerkendt skole / universitet og en endelig karakter mindst "tilfredsstillende" er. Bevis for min. en år relevant erhvervserfaring Bevis for engelsk sprogfærdighed for ikke-indfødte talere: TOEFL eller IELTS (min 6 af 9 point.) (Min 80 af 100 point.) Adgang Indstillinger (afhængigt af kvalifikationer): Ved 240 ECTS af første grad: mulig direkte adgang Ved 210 ECTS af første grad: en egnethedsprøve (TASC)... [-]

Mester Personalmanagement

IUBH Fernstudium
Online Fuldtid Deltid 4 - 8 semestre Åben tilmelding Tyskland Bad Honnef + 1 mere

Personale Management fjernundervisning åbner du mange aktiviteter og lederroller af enhver type og industri og gør dig en ekspert med personligt ansvar orienteret fra. Allerede efter et år til den anerkendte grad i 60 ECTS hastighed udgave! [+]

Master Human Resource Management

Personale Management fjernundervisning åbner du mange aktiviteter og lederroller af enhver type og industri og gør dig en ekspert med personligt ansvar orienteret fra. Allerede efter et år til den anerkendte grad i 60 ECTS hastighed udgave!

Vi lægger særlig vægt på en høj fleksibilitet, fremragende kvalitet, en stærk praktisk orientering og en vifte af tjenester og innovation, der gør dig studere lettere. Vores vejledere sikre, at dine spørgsmål er besvaret, og dine studier gå rundt.

Alle studerende, der tilmelder, vil også modtage en iPad Mini Retina *. Således har du dine scripts, instruktionsvideoer og podcasts altid. * Handlingen afhængig af perioden, se www.iubh-fernstudium.de/iPad Fakta om fjernundervisning Master (MA) Personale Management Grad: Master of Arts (MA) Studietid: I 60 ECTS-varianten fås i 2, 3 eller 4 semestre og i 120 ECTS version med valgfri 4, 6 eller 8 semestre Sprog: Tysk CREDITS: 60/120 ECTS TESTS: 2-3 eksamener hvert semester til at gemme vores studiecentre i Tyskland, Østrig og Schweiz eller på verdensplan gennem 130 Goethe Institutes. Selv rent online baserede muligt! PRØVE PROGRAM: gratis 4 uger prøveperiode UDVIDELSE: gratis adgangskrav En udfyldt, første bachelor grad i økonomi med min. 180 ECTS af et statsligt eller statsanerkendt skole / universitet og en endelig karakter mindst "tilfredsstillende" er. Adgang muligheder for 60 ECTS-variant (afhængig af kvalifikationer): Ved 240 ECTS af første grad: mulig direkte adgang Ved 210 ECTS af første grad: en egnethedsprøve (TASC) eller valgfri tilgængelighed af kurser på 30 ECTS Ved 180 ECTS af første grad:... [-]

Mester Marketing Management

IUBH Fernstudium
Online Fuldtid Deltid 4 - 8 semestre Åben tilmelding Tyskland Bad Honnef + 1 mere

Den Marketing Management fjernundervisning forbereder dig til strategisk markedsføring og branding i klassisk forstand og i online markedsføring og sociale medier nationalt og internationalt aktiv virksomhed, der tilbyder dig gode perspektiver i mange brancher. Allerede efter et år til den anerkendte grad i 60 ECTS hastighed udgave! [+]

Master Marketing Management

Den Marketing Management fjernundervisning forbereder dig til strategisk markedsføring og branding i klassisk forstand og i online markedsføring og sociale medier nationalt og internationalt aktiv virksomhed, der tilbyder dig gode perspektiver i mange brancher. Allerede efter et år til den anerkendte grad i 60 ECTS hastighed udgave!

Vi lægger særlig vægt på en høj fleksibilitet, fremragende kvalitet, en stærk praktisk orientering og en vifte af tjenester og innovation, der gør dig studere lettere. Vores vejledere sikre, at dine spørgsmål er besvaret, og dine studier gå rundt.

Alle studerende, der tilmelder, vil også modtage en iPad Mini Retina *. Således har du dine scripts, instruktionsvideoer og podcasts altid. * Handlingen afhængig af perioden, se www.iubh-fernstudium.de/iPad Fakta om fjernundervisning Master (MA) Marketing Management Grad: Master of Arts (MA) Studietid: I 60 ECTS-varianten fås i 2, 3 eller 4 semestre og i 120 ECTS version med valgfri 4, 6 eller 8 semestre Sprog: Tysk CREDITS: 60/120 ECTS TESTS: 2-3 eksamener hvert semester til at gemme vores studiecentre i Tyskland, Østrig og Schweiz eller på verdensplan gennem 130 Goethe Institutes. Selv rent online baserede muligt! PRØVE PROGRAM: gratis 4 uger prøveperiode UDVIDELSE: gratis adgangskrav En udfyldt, første bachelor grad i økonomi med min. 180 ECTS af et statsligt eller statsanerkendt skole / universitet og en endelig karakter mindst "tilfredsstillende" er. Adgang muligheder for 60 ECTS-variant (afhængig af kvalifikationer): Ved 240 ECTS af første grad: mulig direkte adgang Ved 210 ECTS af første grad: en egnethedsprøve (TASC) eller valgfri tilgængelighed af kurser... [-]

Mester I Transport Og Logistikstyring (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef

Vores Master of Arts i Transport og Logistik Management undersøger forretningsaktiviteter inden for transport og logistik, såsom luftfart eller godstransport. Denne grad er ideel til ansøgere med en grad i ledelse luftfart, turisme, geografi, økonomi eller erhvervsøkonomi eller som har studeret ingeniør ... [+]

Vores Master of Arts i Transport og Logistik Management undersøger forretningsaktiviteter inden for transport og logistik, såsom luftfart eller godstransport.

Denne grad er ideel til ansøgere med en grad i ledelse luftfart, turisme, geografi, økonomi eller business administration eller som har studeret engineering.

Du lærer at forstå de økonomiske forbindelser mellem transport- og logistik. Du vil også lære og bruge han ledelsesværktøjer, der er vigtige for dette forretningsområde.

Programmet formidler indgående viden om den økonomiske indbyrdes forhold mellem transport- og logistik. Det desuden fokus på ledelsesværktøjer, der er vigtige for dette forretningsområde.... [-]


Mester I International Ledelse Til Ikke-erhvervsmæssige Kandidater (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 5 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef Berlin + 1 mere

Hvis du har en god akademisk baggrund, men kommer fra en ikke-business akademisk eller faglige baggrund, dette program er for dig. For at hjælpe dig stige til en rolle i den øverste ledelse, dette program giver dig en omfattende business uddannelse. Den kombinerer et semester forberedende kursus med vores fire semester Master program i International Management ... [+]

Stipendier til rådighed for EU-studerende til januar 2017!

Hvis du har en god akademisk baggrund, men kommer fra en ikke-business akademisk eller faglige baggrund, dette program er for dig.

For at hjælpe dig stige til en rolle i den øverste ledelse, dette program giver dig en omfattende business uddannelse. Den kombinerer et semester forberedende kursus med vores fire semester Master program i International Management. Du kan specialisere sig i markedsføring, regnskab og finansiering, menneskelige ressourcer, gæstfrihed eller ledelse luftfart.

For at kvalificere sig, skal du have en bachelorgrad i en anden virksomhed end forretningsområde. Efter en vellykket afslutning af forberedende semester og fire semestre af vores Master programmet, vil du opgradere med en Master of Arts i International Management. Denne grad kvalificerer dig til en rolle i højere ledelse eller til en ph.d.-grad.... [-]


Mester I International Ledelse - Det Forvaltning (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef

Med en kandidatgrad i International Management - IT Management dig med at håndtere de afgørende faktorer bag succesen med IT projektledelse og erhverve i fire semestre know-how, som du har brug for at blive en efterspurgt udøvende i krydsfeltet mellem forretning og IT .. . [+]

I de senere år styringen af ​​it-projekter i stigende grad blevet en central ledelsesopgave - uanset om du arbejder for en global aktør, en SMV eller en rådgivning.

Med en kandidatgrad i International Management - IT Management dig med at håndtere de afgørende faktorer bag succesen med IT projektledelse og erhverve i fire semestre know-how, som du har brug for at blive en efterspurgt udøvende i krydsfeltet mellem forretning og IT.

Fokus på IT Management

IT Management specialisering er specifikt rettet mod de behov, der opstår ved brug af avancerede IT-teknologier og fokuserer på fem områder af it-ledelse: IT service management, IT-Governance und Compliance, IT-arkitektur und Software Engineering.... [-]


Mester I International Ledelse - Gæstfrihed (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef

Altid internationalt, er hotellet industrien formet af den dynamiske udvikling af markederne og hurtige ændringer i organisationsstrukturer. Internationale hotel ledere er på udkig efter en moderne faglig profil. Montering denne profil er kernen i den internationale hotel management specialisering ... [+]

Altid internationalt, er hotellet industrien formet af den dynamiske udvikling af markederne og hurtige ændringer i organisationsstrukturer.

Internationale hotel ledere er på udkig efter en moderne faglig profil. Montering denne profil er kernen i den internationale hotel management specialisering.

Fokus på International Management - Gæstfrihed

Du vil undersøge den strategiske ledelse af hotelkæder og gæstfrihed organisationer, og se på dynamikken i hotelbranchen. Når du opgraderer, vil du have færdigheder til at styre hoteller, feriesteder, og individuelle virksomheder. Du vil også være klar til roller i hovedsædet og i hotel rådgivning.

De praktiske aspekter af programmet vil give dig den viden til at træffe beslutninger i branding, økonomi og drift. ... [-]


Beherske International Ledelse - Luftfart (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef Berlin + 1 mere

Over fire semestre, Master International Management - vil Luftfart forberede dig til at tage en international management rolle i luftfartsvirksomhed. I løbet af programmet, vil du anvende strategiske og operative forvaltning begreber til den internationale luftfart business ... [+]

Over fire semestre, Master International Management - vil Luftfart forberede dig til at tage en international management rolle i luftfartsvirksomhed.

Fokus på Aviation Management

I løbet af programmet, vil du anvende strategiske og operative forvaltning begreber til den internationale luftfart forretning.

Din grad lægger særlig vægt på at skabe succesfulde og værdiskabende forretningsmodeller i luftfarten. Der er også et stærkt fokus på strategisk planlægning og operationer ledelse i en international sammenhæng.

Du vil også komme til at forstå betydningen af ​​regeringen lovgivere, som er en vigtig del af luftfartsindustrien drift rammer.

program oplysninger ... [-]

Master International Management - Finans

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef Berlin + 1 mere

Master International Management - Finance [+]

Master International Management - Finance

Fokus på finansiering

Forretningsaktiviteter på internationale markeder har meget at gøre med investering, finansiering og finansiel risiko. Denne store udvikler de kompetencer, du skal bruge til at træffe internationale finansieringsbeslutninger. Du vil også lære at registrere dem i årsregnskaber i overensstemmelse med internationale regnskabsstandarder.

Der er et stærkt fokus på finansielle muligheder på de internationale kapitalmarkeder samt på internationale rapporteringsstandarder. Programmet bygger også et fundament for investeringsanalyse og porteføljestyring. Dette giver dig mulighed for at styre investeringsporteføljer og optimere organisationernes økonomiske resultater.... [-]


Beherske International Ledelse - Menneskelige Ressourcer (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef Berlin + 1 mere

Betydningen af ​​medarbejdere er vokset støt i de seneste årtier. Den human resource management sigt illustrerer, at medarbejderne er en vigtig ressource og nøglefaktorer i organisatorisk konkurrenceevne. I en tid med demografiske og økonomiske ændringer, har ledelsen af ​​de menneskelige ressourcer blevet en afgørende faktor for succes eller fiasko virksomheder ... [+]

Betydningen af ​​medarbejdere er vokset støt i de seneste årtier. Den human resource management sigt illustrerer, at medarbejderne er en vigtig ressource og nøglefaktorer i organisatorisk konkurrenceevne. I en tid med demografiske og økonomiske ændringer, har ledelsen af ​​de menneskelige ressourcer blevet en afgørende faktor for succes eller fiasko af selskaber.

Som et resultat, er de menneskelige ressourcer nu en generel ledelse fokus. Denne fire-semester Uddannelsen giver dig færdigheder til effektivt at håndtere denne forretning funktion.

Fokus på Human Resource Management

Programmet introducerer det grundlæggende i strategisk personaleledelse. Du vil udvikle et stærkt fundament i strategisk og operativ tænkning for din lederkarriere. Med hjælp fra personale strategi, vil du komme til at forstå betydningen af ​​medarbejdere som en strategisk succesfaktor for organisationer. ... [-]


Mester I International Ledelse - Marketing (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef Berlin + 1 mere

Over fire semestre, den fortløbende Master International Management - Marketing forbereder dig til at arbejde i marketing management roller i internationalt opererende organisationer ... [+]

Du styrer international markedsføring og reklamekampagner, du arbejder sammen med partnere, kolleger og agenturer i hele verden: med en kandidatgrad i International Marketing, kan du blive en førende marketingchef i et globalt selskab.

Med graden i Marketing Management du tænder din smag for kreativitet og kunderelationer i dit erhverv. Du behandler den nødvendige know-how inden for marketing, salg und Brand Building, så du er i efterfølgende i stand til at overtage ledelsesansvaret i et selskab, der opererer i et internationalt miljø.

Fokus på International Marketing Management

Ved at fokusere på de multinationale og globale udfordringer i forvaltningen af ​​en markeds- og kundeorienteret virksomhed, den internationale markedsføring store bygger din forståelse af salg og marketing spørgsmål af internationale organisationer. ... [-]


Master International Ledelse (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef Berlin + 1 mere

I fire semestre, kandidatuddannelsen i International Management giver dig de værktøjer, du får brug for lederstillinger i internationale virksomheder. Programmet fokuserer på den internationale service branchen og giver dig mulighed for at sætte hvad du har lært at arbejde ... [+]

I fire semestre, kandidatuddannelsen i International Management giver dig de værktøjer, du får brug for lederstillinger i internationale virksomheder.

Programmet fokuserer på den internationale service branchen og giver dig mulighed for at sætte hvad du har lært at arbejde.

Indhold (eksempler) økonomi International service management International markedsføring Human Resource Management International Accounting & Finance program oplysninger

Pædogogik

Undervisningssproget er engelsk Specialiseringer: International markedsføring, International ledelse af menneskelige ressourcer, international regnskabs- og finansiering, ledelse luftfart eller gæstfrihed ledelse Kurser for at forbedre bløde færdigheder, corporate og medarbejder ledelse og forhandlingsevner ... [-]

MA I PR Og Digital Marketing

HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft
på universitet Fuldtid 24 måneder October 2018 Tyskland Berlin Köln + 1 mere

Den 2-årige kandidatuddannelse MA Public Relations og Digital Marketing gør det muligt at arbejde professionelt inden for en bred vifte af nye kommunikationsområder, der fremkommer gennem den digitale transformationsproces i vores samfund og kultur. [+]

Den 2-årige kandidatuddannelse MA Public Relations og Digital Marketing gør det muligt at arbejde professionelt inden for en bred vifte af nye kommunikationsområder, der fremkommer gennem den digitale transformationsproces i vores samfund og kultur. Den dynamiske udvikling i medieteknologi har ført til en grundlæggende ændring af den viden og færdigheder, der er nødvendig for at konkurrere især på kommunikations- og medieorienterede jobmarkeder og faglige miljøer.

Nye områder af samspil mellem PR, virksomhedskommunikation og markedsføring opstår, hvis erhverv ofte ikke har nogen navne endnu: social media editor, influencer, YouTuber, Instagrammer osv. Studieprogrammet forbereder dig præcist til disse fremtidige kald, med særlig fokus på applikationsorienteret forskning og professionel brug af digitale kommunikationsteknikker i såkaldte sociale medier, integreret i integrerede marketing- og virksomhedskommunikationsstrategier.... [-]


Ma Lederskab Og Ledelse Online

IUBH Campus Studies (for NON-EU students)
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 2 semestre Åben tilmelding Tyskland Berlin Bad Honnef + 1 mere

Den IUBH MA i Leadership & Management er den ideelle affyringsrampe for en karriere i international ledelse. [+]

Kick-start din karriere

Den IUBH MA i Leadership & Management er den ideelle affyringsrampe for en karriere i international ledelse. Som en IUBH mester kandidat, du er sat for en succesfuld karriere i en konstant skiftende globale erhvervsklima. Du vil have mulighed for at igangsætte og lede forandring i et virksomhedsmiljø og anvende erhvervede iværksætter- og lederevner.

Den ONLINE oplevelse Ingen grund til at sætte din karriere på hold i 1 år eller mere at gøre en kandidatuddannelse: Denne innovative version af kandidatuddannelsen bringer en tiltrængt fleksibilitet til dit studie tidsplan, hvilket giver dig mulighed for at drage fordel af både online og campus interaktion. Dette er, hvordan det virker: efter den første obligatoriske online semester, du tager dine studier til Berlin, Tysklands hot spot nr 1 og den førende europæiske by med hensyn til innovation og nystartede virksomheder. På vores nyligt åbnede Campus Berlin vil du studere i state-of-the-art klasseværelser, netværk med andre internationale studerende og dykke i den lokale kultur på en af ​​Tysklands mest spændende byer.... [-]


Ma Olympiske Undersøgelser

Olympic Studies Centre Cologne
på universitet Deltid 2 år March 2019 Tyskland Köln

Den internationale deltidsuddannelse Master of Arts (MA) Olympiske Studies, som er officielt støttet af Den Internationale Olympiske Komité (IOC), er en fuldt valideret Master grad program, der implementerer et højt niveau, tværfaglig læseplan i Olympiske Studies. Programmet sigter mod at fremme forbindelserne mellem den akademiske og den olympiske verden. [+]

Den international deltidsuddannelse Master of Arts (MA) Olympiske Studies, er en fuldt valideret Master grad program, der implementerer et højt niveau, tværfaglig læseplan i Olympiske Studies. Programmet sigter mod at fremme forbindelserne mellem den akademiske og den olympiske verden.

Den Olympiske Studies Centre i den tyske Sport University Cologne (OSC Köln) er den vigtigste operationelle institution af programmet og er ansvarlig for alle kursets organisatoriske og overordnede faglige elementer. Professor Dr. Stephan Wassong, direktør for OSC Köln, er programmet Leader af MA olympiske Studies og medlem af IOC Olympic Education Kommissionen. I leveringen af ​​undervisningsmoduler, OSC Köln samarbejder med flere olympiske Studies Centre verdensplan, Såsom Technische Universität Kaiserslautern (Tyskland), Loughborough University (Storbritannien) og Barcelona Selvstændige Universitet (Spanien). ... [-]