MA Bad Honnef - MA programmer i Bad Honnef - MA Bad Honnef

MA Bad Honnef - MA programmer i Bad Honnef - MA Bad Honnef

Kandidat

Programmer med titlen "Master of Arts " traditionelt består af liberale kunst fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er postgraduate programmer, der kan træffes efter en fortjent grad i en bachelor-uddannelsen (bachelor). Masters of Arts programmer har titlen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Bad Honnef er en kurby i Tyskland nær Bonn i Rhein-Sieg-distriktet, Nordrhein-Westfalen.

MA Bad Honnef - Tag din MA i Bad Honnef. Få alle MA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Mester I Transport Og Logistikstyring (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef

Vores Master of Arts i Transport og Logistik Management undersøger forretningsaktiviteter inden for transport og logistik, såsom luftfart eller godstransport. Denne grad er ideel til ansøgere med en grad i ledelse luftfart, turisme, geografi, økonomi eller erhvervsøkonomi eller som har studeret ingeniør ... [+]

Vores Master of Arts i Transport og Logistik Management undersøger forretningsaktiviteter inden for transport og logistik, såsom luftfart eller godstransport.

Denne grad er ideel til ansøgere med en grad i ledelse luftfart, turisme, geografi, økonomi eller business administration eller som har studeret engineering.

Du lærer at forstå de økonomiske forbindelser mellem transport- og logistik. Du vil også lære og bruge han ledelsesværktøjer, der er vigtige for dette forretningsområde.

Programmet formidler indgående viden om den økonomiske indbyrdes forhold mellem transport- og logistik. Det desuden fokus på ledelsesværktøjer, der er vigtige for dette forretningsområde.... [-]


Mester I International Ledelse Til Ikke-erhvervsmæssige Kandidater (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 5 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef Berlin + 1 mere

Hvis du har en god akademisk baggrund, men kommer fra en ikke-business akademisk eller faglige baggrund, dette program er for dig. For at hjælpe dig stige til en rolle i den øverste ledelse, dette program giver dig en omfattende business uddannelse. Den kombinerer et semester forberedende kursus med vores fire semester Master program i International Management ... [+]

Stipendier til rådighed for EU-studerende til januar 2017!

Hvis du har en god akademisk baggrund, men kommer fra en ikke-business akademisk eller faglige baggrund, dette program er for dig.

For at hjælpe dig stige til en rolle i den øverste ledelse, dette program giver dig en omfattende business uddannelse. Den kombinerer et semester forberedende kursus med vores fire semester Master program i International Management. Du kan specialisere sig i markedsføring, regnskab og finansiering, menneskelige ressourcer, gæstfrihed eller ledelse luftfart.

For at kvalificere sig, skal du have en bachelorgrad i en anden virksomhed end forretningsområde. Efter en vellykket afslutning af forberedende semester og fire semestre af vores Master programmet, vil du opgradere med en Master of Arts i International Management. Denne grad kvalificerer dig til en rolle i højere ledelse eller til en ph.d.-grad.... [-]


Mester I International Ledelse - Det Forvaltning (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef

Med en kandidatgrad i International Management - IT Management dig med at håndtere de afgørende faktorer bag succesen med IT projektledelse og erhverve i fire semestre know-how, som du har brug for at blive en efterspurgt udøvende i krydsfeltet mellem forretning og IT .. . [+]

I de senere år styringen af ​​it-projekter i stigende grad blevet en central ledelsesopgave - uanset om du arbejder for en global aktør, en SMV eller en rådgivning.

Med en kandidatgrad i International Management - IT Management dig med at håndtere de afgørende faktorer bag succesen med IT projektledelse og erhverve i fire semestre know-how, som du har brug for at blive en efterspurgt udøvende i krydsfeltet mellem forretning og IT.

Fokus på IT Management

IT Management specialisering er specifikt rettet mod de behov, der opstår ved brug af avancerede IT-teknologier og fokuserer på fem områder af it-ledelse: IT service management, IT-Governance und Compliance, IT-arkitektur und Software Engineering.... [-]


Mester I International Ledelse - Gæstfrihed (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef

Altid internationalt, er hotellet industrien formet af den dynamiske udvikling af markederne og hurtige ændringer i organisationsstrukturer. Internationale hotel ledere er på udkig efter en moderne faglig profil. Montering denne profil er kernen i den internationale hotel management specialisering ... [+]

Altid internationalt, er hotellet industrien formet af den dynamiske udvikling af markederne og hurtige ændringer i organisationsstrukturer.

Internationale hotel ledere er på udkig efter en moderne faglig profil. Montering denne profil er kernen i den internationale hotel management specialisering.

Fokus på International Management - Gæstfrihed

Du vil undersøge den strategiske ledelse af hotelkæder og gæstfrihed organisationer, og se på dynamikken i hotelbranchen. Når du opgraderer, vil du have færdigheder til at styre hoteller, feriesteder, og individuelle virksomheder. Du vil også være klar til roller i hovedsædet og i hotel rådgivning.

De praktiske aspekter af programmet vil give dig den viden til at træffe beslutninger i branding, økonomi og drift. ... [-]


Beherske International Ledelse - Luftfart (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef Berlin + 1 mere

Over fire semestre, Master International Management - vil Luftfart forberede dig til at tage en international management rolle i luftfartsvirksomhed. I løbet af programmet, vil du anvende strategiske og operative forvaltning begreber til den internationale luftfart business ... [+]

Over fire semestre, Master International Management - vil Luftfart forberede dig til at tage en international management rolle i luftfartsvirksomhed.

Fokus på Aviation Management

I løbet af programmet, vil du anvende strategiske og operative forvaltning begreber til den internationale luftfart forretning.

Din grad lægger særlig vægt på at skabe succesfulde og værdiskabende forretningsmodeller i luftfarten. Der er også et stærkt fokus på strategisk planlægning og operationer ledelse i en international sammenhæng.

Du vil også komme til at forstå betydningen af ​​regeringen lovgivere, som er en vigtig del af luftfartsindustrien drift rammer.

program oplysninger ... [-]

Beherske International Ledelse - Økonomi Og Regnskab (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef Berlin + 1 mere

Master International Management - Finance & Accounting forbereder dig til at arbejde i og med globale finansmarkeder. Over fire semestre, vil du opnå færdigheder i planlægning, implementering og overvågning af de finansielle ressourcer i internationale organisationer ... [+]

Master International Management - Finance & Accounting forbereder dig til at arbejde i og med globale finansmarkeder. Over fire semestre, vil du opnå færdigheder i planlægning, implementering og overvågning af de finansielle ressourcer i internationale organisationer.

Fokus på Finance & Accounting

Forretningsservice aktiviteter på de internationale markeder har meget at gøre med investering, finansiering og finansiel risiko. Denne store udvikler de kompetencer, du bliver nødt til at foretage internationale finansieringsafgørelser. Du vil også lære, hvordan du optager dem i regnskabet i overensstemmelse med internationale regnskabsstandarder.

Der er et stærkt fokus på finansielle optioner på de internationale kapitalmarkeder samt om internationale regnskabsstandarder. Programmet bygger også et fundament i investeringsanalyser og porteføljeforvaltning. Dette vil tillade dig at administrere investeringsporteføljer og for at optimere de økonomiske resultater i organisationer.... [-]


Beherske International Ledelse - Menneskelige Ressourcer (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef Berlin + 1 mere

Betydningen af ​​medarbejdere er vokset støt i de seneste årtier. Den human resource management sigt illustrerer, at medarbejderne er en vigtig ressource og nøglefaktorer i organisatorisk konkurrenceevne. I en tid med demografiske og økonomiske ændringer, har ledelsen af ​​de menneskelige ressourcer blevet en afgørende faktor for succes eller fiasko virksomheder ... [+]

Betydningen af ​​medarbejdere er vokset støt i de seneste årtier. Den human resource management sigt illustrerer, at medarbejderne er en vigtig ressource og nøglefaktorer i organisatorisk konkurrenceevne. I en tid med demografiske og økonomiske ændringer, har ledelsen af ​​de menneskelige ressourcer blevet en afgørende faktor for succes eller fiasko af selskaber.

Som et resultat, er de menneskelige ressourcer nu en generel ledelse fokus. Denne fire-semester Uddannelsen giver dig færdigheder til effektivt at håndtere denne forretning funktion.

Fokus på Human Resource Management

Programmet introducerer det grundlæggende i strategisk personaleledelse. Du vil udvikle et stærkt fundament i strategisk og operativ tænkning for din lederkarriere. Med hjælp fra personale strategi, vil du komme til at forstå betydningen af ​​medarbejdere som en strategisk succesfaktor for organisationer. ... [-]


Mester I International Ledelse - Marketing (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef Berlin + 1 mere

Over fire semestre, den fortløbende Master International Management - Marketing forbereder dig til at arbejde i marketing management roller i internationalt opererende organisationer ... [+]

Du styrer international markedsføring og reklamekampagner, du arbejder sammen med partnere, kolleger og agenturer i hele verden: med en kandidatgrad i International Marketing, kan du blive en førende marketingchef i et globalt selskab.

Med graden i Marketing Management du tænder din smag for kreativitet og kunderelationer i dit erhverv. Du behandler den nødvendige know-how inden for marketing, salg und Brand Building, så du er i efterfølgende i stand til at overtage ledelsesansvaret i et selskab, der opererer i et internationalt miljø.

Fokus på International Marketing Management

Ved at fokusere på de multinationale og globale udfordringer i forvaltningen af ​​en markeds- og kundeorienteret virksomhed, den internationale markedsføring store bygger din forståelse af salg og marketing spørgsmål af internationale organisationer. ... [-]


Master International Ledelse (for EU-studerende)

IUBH Campus Studies (for EU students)
på universitet Fuldtid 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef Berlin + 1 mere

I fire semestre, kandidatuddannelsen i International Management giver dig de værktøjer, du får brug for lederstillinger i internationale virksomheder. Programmet fokuserer på den internationale service branchen og giver dig mulighed for at sætte hvad du har lært at arbejde ... [+]

I fire semestre, kandidatuddannelsen i International Management giver dig de værktøjer, du får brug for lederstillinger i internationale virksomheder.

Programmet fokuserer på den internationale service branchen og giver dig mulighed for at sætte hvad du har lært at arbejde.

Indhold (eksempler) økonomi International service management International markedsføring Human Resource Management International Accounting & Finance program oplysninger

Pædogogik

Undervisningssproget er engelsk Specialiseringer: International markedsføring, International ledelse af menneskelige ressourcer, international regnskabs- og finansiering, ledelse luftfart eller gæstfrihed ledelse Kurser for at forbedre bløde færdigheder, corporate og medarbejder ledelse og forhandlingsevner ... [-]

Ma Lederskab Og Ledelse Online

IUBH Campus Studies (for NON-EU students)
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 2 semestre Åben tilmelding Tyskland Berlin Bad Honnef + 1 mere

Den IUBH MA i Leadership & Management er den ideelle affyringsrampe for en karriere i international ledelse. [+]

Kick-start din karriere

Den IUBH MA i Leadership & Management er den ideelle affyringsrampe for en karriere i international ledelse. Som en IUBH mester kandidat, du er sat for en succesfuld karriere i en konstant skiftende globale erhvervsklima. Du vil have mulighed for at igangsætte og lede forandring i et virksomhedsmiljø og anvende erhvervede iværksætter- og lederevner.

Den ONLINE oplevelse Ingen grund til at sætte din karriere på hold i 1 år eller mere at gøre en kandidatuddannelse: Denne innovative version af kandidatuddannelsen bringer en tiltrængt fleksibilitet til dit studie tidsplan, hvilket giver dig mulighed for at drage fordel af både online og campus interaktion. Dette er, hvordan det virker: efter den første obligatoriske online semester, du tager dine studier til Berlin, Tysklands hot spot nr 1 og den førende europæiske by med hensyn til innovation og nystartede virksomheder. På vores nyligt åbnede Campus Berlin vil du studere i state-of-the-art klasseværelser, netværk med andre internationale studerende og dykke i den lokale kultur på en af ​​Tysklands mest spændende byer.... [-]